Upptäck bokpåse 2

Den här bokpåsen är för barn 0–2 år och innehåller sex utvalda böcker. På biblioteken kan du låna bokpåsar med böcker som är fantastiska att läsa högt för barn 0–2 år, 2–4 år och 4–6 år. Låna en påse – snabbt och lätt.

Kaninlåda

"Nej" är ett populärt ord hos både barn och föräldrar. I den här boken blir vi bekanta med ett trött och ledset barn, kan något av kaninens alla leksaker muntra upp barnet? 

Vi går på babydisco

Babydiscot är igång och musiken låter "untz, untz, untz". Ringo skakar på rumpan, Lolli viftar på armarna och Molly hoppar högt – plötsligt trillar Lolli.

En fartfylld och händelserik bok som både bjuder in till mys och till att följa med i rörelserna i ett eget disco.

Bibbi äter smörgås

Bibbi är på besök hos sin mormor där hunden Lasse också bor. Bibbi vill ha sina saker för sig själv, det vill inte Lasse.

Boken innehåller färgglada bilder med humoristiskt tilltal och berör ämnen som avundsjuka, konflikter och smörgåsar – ämnen som barn lätt kan relatera till.

Var är hunden

Boken innehåller färgstarka bilder på husdjur och filtar som gömmer varje bild. Perfekt för det nyfikna barnet som vill upptäcka vad som finns bakom filten.

Lilla snigel

"Lilla snigel akta dig" kan många barn sjunga med i. Med den här boken kan ni sjunga eller läsa tillsammans med spännande och humoristiska bilder till.

Dela med dig Sickan

Dörrklockan ringer hemma hos Sickan, Ester kommer på besök. Ester vill leka med alla Sickans leksaker – varför måste en dela med sig hela tiden?

Det är en pekbok som är illustrerad ur barnperspektiv och skriven på rim med en rolig twist på slutet.

Reservera den här bokpåsen och hämta på ditt bibliotek.