Upptäck bokpåse 1

Den här bokpåsen är för barn 0–2 år och innehåller sex utvalda böcker. På biblioteken kan du låna bokpåsar med böcker som är fantastiska att läsa högt för barn 0–2 år, 2–4 år och 4–6 år. Låna en påse – snabbt och lätt.

Heja Pippi!

Pippi är en av våra mest kända barnboksfigurer världen över. Här möter vi Pippi, Tommy och Annika i pekboksformat. Det behövs ingen text, det räcker med Ingrid Vang Nymans härliga, välkända bilder. Det händer alltid något kul och spännande när Pippi är med. Hon har härligt kalas, köper massa karameller, seglar med sin pappa och hälsar på tigrar.  

Vi bakar bullar

Det är roligt att baka tillsammans, liten och stor. Plocka fram, smula, knåda, kleta. Pappa och barn samspelar fint i köket. Barnets nyfikenhet och lust att upptäcka får ta plats. Lite kladd och stök blir det så klart när det bakas smarriga bullar.

En ömsint bok med ljuvliga bilder.

Den hungriga fisken

Häng med en glupsk fisk på ett riktigt smakäventyr. Allt i havet är inte läckerheter. Nä, vissa saker som slinker ned i fiskens gap smakar BLÄ! Det blir en rolig och tokig jakt på något gott att sätta tänderna i. Men hjälp! Kan någon vara sugen på fisk till middag?

Lalo Trummar

”Mamma sover. Pappa sover. Aisha sover. Binta sover. Babo pruttar. Men, var är Lalo?” Lalo är den enda som är vaken. Ute i trädgården får han inspiration till roliga melodier att trumma på sin trumma. Den färgsprakande soluppgången får honom att trumma Bom bom BAAM!!! Bom bom BAAM!!! Oj! Alla vaknar. Lalo får sällskap i trädgården. Det blir en härlig frukost.

Det finns även böcker om Lalos syskon.

Leka tittut!

Bubbla av skratt tillsammans med Vira! Denna lekfulla och färgglada bok fångar den härliga känslan att leka tittut. Spralliga Vira busar med läsaren. Var är hon? Tittut!

Bilar på väg

En liten pärla för alla fordonsälskare. Bilar, bilar, bilar i alla möjliga färger. Alla står i kö. En barn med busig hund följer nyfiket raden med bilar och får syn på massor av spännande fordon. Lägligt nog står en ambulans just där barnet skrapar knät. Plåster på och så fortsätter upptäcktsfärden. Vilket fordon kommer på nästa sida?

Reservera den här bokpåsen och hämta på ditt bibliotek.