Till innehåll
Foto: Ulrika Stenman

Kyrkbyns bibliotek

Välkommen till Kyrkbyns bibliotek

Kyrkbyns bibliotek finns vid Kyrkbytorget. Det är nära till både buss och spårvagn, och det är gratis att parkera en timma runt torget om du kommer med bil. Nu är Kyrkbyns bibliotek meröppet. Det betyder att du kan komma in i lokalen när det passar just dig, även när personalen inte är här. Personalen är förstås på plats under ordinarie öppettid precis som vanligt. Under meröppet kan du låna och återlämna, hämta reservationer och använda bibliotekets datorer och wifi. Du kan också sitta och läsa eller studera i lugn och ro. För att få tillgång till meröppet måste du ha fyllt 18 år, ha ett bibliotekskort och vara registrerad som meröppetanvändare.

Aktuellt

Reserverade böcker sorteras på nytt sätt

Publicerad 7 januari 2020
När du hämtar dina reservationer på biblioteket kommer de att, från och med 13 januari 2020, vara sorterade på ett nytt sätt i hyllan. Istället för att stå sorterade på ditt namn, kommer de att vara sorterade efter en kod.

Läs ♥ högt – bokpåsar för de små barnen

Publicerad 28 oktober 2019
Nu kan du låna nya bokpåsar till små barn! Sedan biblioteken i Göteborg började att låna ut högläsningskassar år 2017 har det varit mycket uppskattat. Därför uppdateras nu utbudet med tolv nya olika högläsningskassar, där varje kasse innehåller sex fantastiska högläsningsböcker för barn.
${loading}