Informationsträff för dig som vill söka stöd

Publicerad 27 september 2023

Välkommen på informationsträff med Kulturstöd och Västra Götalandsregionen den 10 oktober. Här kan du få reda på mer om vilka olika stöd som går att söka från kommunen och regionen. För dig som ska söka Ateljéstöd erbjuds även hjälp med att komma igång i Göteborgs Stads nya e-tjänst.

Vill du veta mer om vilka stöd du kan söka som kulturaktör? Välkommen på informationsträff på Stadsbiblioteket! Utredare från kulturförvaltningen berättar om de stipendier och projektstöd som du eller din förening kan söka för kultur- och konstprojekt och kulturverksamhet i Göteborg. Efteråt får du chans att ställa frågor. På plats finns även representanter från Västra Götalandsregionen.

Under informationsträffen finns också en särskild möjlighet för dig som ska söka Ateljéstöd att få hjälp med att komma igång i Göteborgs Stads nya e-tjänst, bokningochbidrag.goteborg.se.

Plats: Stadsbiblioteket, Hörsalen

Tid: 10 oktober, klockan 17-19

17.00-18.00: Göteborg Kulturstöd berättar om vilka stöd du kan söka. Från klockan 18.00 kan du som vill söka Ateljéstöd nu under hösten få hjälp med att komma igång med e-tjänsten. 

18.00-19.00: Västra Götalandsregionen presenterar sina sökbara stöd.

Ingen föranmälan krävs.