KulturFUNK

Söker du en aktivitet som är för dig som har en funktionsnedsättning? Kom och var med på KulturFUNK! Där får du prova på många olika ämnen som till exempel musik, dans, bild och teater.

Information till dig som vårdnadshavare:

KulturFUNK är en riktad verksamhet för barn och unga som har en funktionsnedsättning. Här tränar vi förmågan att våga uttrycka sig konstnärligt och vi arbetar med samspelet i gruppen. Det är viktigt att deltagarna får en upplevelse och känsla av att ”JAG KAN!”

Verksamheten utgår från musik och rörelse men barnen/ungdomarna får även prova på andra ämnen genom att gästlärare bjuds in vid några tillfällen.

Hos oss finns lärare med bred erfarenhet och stor kunskap av specialanpassad pedagogik.

Vi önskar att en vårdnadshavare eller ledsagare alltid följer med till verksamheten.

Avgift:

Det kostar 300 kronor per deltagare och termin att vara med i Kulturfunk. Om fler syskon går i kulturskolan betalar ni som familj högst 500 kronor per termin totalt.

Tid:

Det finns två grupper som träffas på torsdagar.
Kl. 15.00-15.45
Kl. 16.00-16.45

Plats:

Bjurslättsskolan, Wieselgrensgatan 11

Är ditt barn/ungdom intresserad av att vara med i KulturFUNK?
Då går du in på ”Ansök till kulturskolan” i huvudmenyn där det finns en länk till kulturskolans e-tjänst där du gör ansökan. Du kan inte välja tid utan placering i grupperna görs av lärarna efter det att de har pratat med dig som vårdnadshavare. Detta för att barnens/ungdomarnas behov ska bli tillgodosedda och för att det ska bli en bra gruppsammansättning.

Förberedelseguide KulturFUNK

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta:
Carina Hansson
Hisingens Kulturskola
E-post: carina.hansson@lundby.goteborg.se Telefon: 0707-85 52 82

Lärare:


Carina HanssonFrida BorgströmMalin EricsonLovisa Janson