Angered

Kulturskolan är till för dig som är mellan 6 och 19 år och som vill förverkliga dina drömmar och använda din fantasi. Kulturskolan Angered erbjuder undervisning efter skoltid i ämnen inom musik, bild, dans, cirkus, film eller drama. På Kulturskolan får du chansen att lära dig nya saker, träffa nya vänner, upptäcka nya sidor hos dig själv, stå på scen, visa vad du kan och mycket mer. Välkommen med din anmälan! Dessutom har Kulturskolan Angered många utåtriktade evenemang som till exempel konserter, föreställningar och workshops.

Det finns många platser där du kan träffa på kulturskolan Angered.

Mobila kulturskolan

Den mobila kulturskolan åker runt på Angereds gator och torg. Du kan få information om kulturskolan, kanske prova instrument eller lyssna på en saga. Den här terminen har vi inget fast schema på var vi befinner oss, men knacka gärna på om du ser den mobila kulturskolan i ditt område!

Kulturskolefritids

Om du går på Långmosseskolan kan du få undervisning i dans, drama, kör och film direkt efter skolan på ditt fritids. Hör av dig till oss om du vill veta mer!

Kulturskolans ambassadörer

På onsdagar åker våra ambassadörer Cornelia och Sara runt och besöker skolor och bostadsområden och informerar och inspirerar!

Kulturskolan i skolan

Alla barn som går i årskurs 1 och 2 eller går i särskolan i Angered får varje vecka besök av en eller två kulturskolelärare som kommer till klassen för att ha musik, drama, dans och bild.

Mer information om kulturskolan Angered