Den Stora Allsången

Den Stora Allsången är en verksamhet inom Kulturskolan i Västra Göteborg. En gång varje år bjuds alla skolklasser i årskurserna F-2 från västra Göteborg in till allsångskonserter där 400 barn per konsert får sjunga med i sånger med texter av barn från stadsdelen. Lärare från Kulturskolan spelar och leder sången men även de klasser som skrivit texterna får komma upp på scenen.

Den Stora Allsången äger i år rum vecka 17 (26-29 april) i Frejaskolans idrottshall. Klicka HÄR eller scanna QR-koden nedan för att anmäla din klass. 


Inför årets allsång har åtta nya sånger skapats. Texterna har skrivits av barn på lika många skolor och lärare i Kulturskolan har tonsatt texterna. 

Här på sidan hittar du textade musikvideor till alla sångerna så att ni kan öva på dem i klassrummet och hemma så mycket ni kan! Klasserna som har skrivit texterna medverkar i videorna. Pga. av GDPR bär barnen masker i filmerna. Däremot är låten "Neil Armstrong" en gammal låt som spelades in då andra regler rådde. Därför syns barnens ansikten i den filmen. Vi publicerar videorna efterhand som de blir färdiga. Totalt kommer 10 sånger sjungas på Frejaskolan. 

Vill du komma i kontakt med oss, skicka ett mail till denstoraallsangen@grundskola.goteborg.se.

Hoppas vi ses i april!