Östra Göteborg

Välkommen till Kulturskolan!

I kulturskolan kan du få uttrycka, uppleva och upptäcka kultur i många olika former! Du som är mellan 6 och 19 år och som vill göra något roligt och kreativt på din fritid kan komma till oss och måla, arbeta med keramik, filma, dansa, spela teater, sjunga, spela ett instrument och mycket mer.

Du träffar din kulturskolelärare minst en gång i veckan på din fritid. Kulturskolan har undervisningslokaler på Bergsjöskolan, i vårt hus på Tideräkningsgatan 3 i Kortedala, i Utby och på Kortedala fritidsgård, på Bagarn's mötesplats (Gamlestaden), Bergsjögården (Komettorget). Varmt välkommen till oss!

Lyssna på Kulturkvarten.

Kulturkvarten är en podcast med Daniel, Pedram och Malin, lärare på Kulturskolan Östra Göteborg. Vi pratar i en kvart om kultur såklart men också livet och annat. Mest tipsar vi om våra ämnen, som är gitarr, musikproduktion och sång, men vi ger också förslag på hur du kan fortsätta vara kreativ, skapa och göra grejer även om du inte är på plats på Kulturskolan. Podden som finns här för dig i pandemin; när du inte kan komma till oss, så kommer vi till dig!
Du hittar podden under "Kulturskolans media" i menyn.

Ämnen och kurser

Var finns undervisningen?

Kulturskolans media

Våra lärare

Kontakta Kulturskolan Östra Göteborg