Ansök till Kulturskolan

Ansökan till Kulturskolan är för tillfället stängd och öppnar igen den 17 april 2023. Varmt välkommen med din ansökan då!

Du som är deltagare på Kulturskolan eller redan har sökt till oss

Om du redan har ansökt behöver du inte göra något – din ansökan kommer finnas kvar med samma ansökningsdatum. Du som redan deltar i Kulturskolan påverkas inte av detta och kan logga in i e-tjänsten som vanligt.

Varför är ansökan stängd?

Kulturskolan har fått en ny riktlinje för hur antagningen till våra långa kurser ska gå till. Det betyder att vi behöver göra om i systemet som hanterar ansökningar. Därför är ansökan stängd under en månads tid, och öppnar igen 17 april.

Så behandlar Kulturskolan dina personuppgifter

Det är viktigt för oss på Kulturskolan att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 samt annan tillämplig lagstiftning. All behandling av personuppgifter i kulturskolan utgår från syftet med behandlingen, vi samlar aldrig in personuppgifter om det inte är nödvändigt med hänsyn till ändamålet.

Kulturskolan samlar in och lagrar personuppgifter om dig för att vi ska kunna registrera, administrera och kommunicera med dig om det som rör din ansökan eller ditt deltagande i kulturskolan. Dina personuppgifter används även för att vi ska kunna ta betalt för de avgiftsbelagda kurser som du deltar i. Den rättsliga grunden för behandlingen är avtal.

Ansvarig för behandlingen är grundskolenämnden i Göteborgs Stad och personuppgifterna kan bli föremål för utlämnande i enlighet med offentlighetsprincipen.

Du har rätt att begära tillgång till personuppgifterna och rättelse eller radering av desamma och du har även rätt att begära begränsning av, och invända mot behandlingen.Om du har frågor eller synpunkter när det gäller Kulturskolans behandling av personuppgifter kontaktar du vårt dataskyddsombud på e-post: dso@intraservice.goteborg.se

Tala om att ärendet gäller Kulturskolan samt ditt namn och telefonnummer.

Mer information:

Kulturskolans integritetspolicy

Så behandlar grundskoleförvaltningen personuppgifter

Meny:

Avgift

Frånvaro

Vill du säga upp din plats?

Logga in i e-tjänsten