Välkommen till workshop i skrivande på vår poesikväll

Publicerad 2 december 2022

Längtar du efter att skriva men vet inte hur du ska komma i gång? Eller vill få ny inspiration i ditt skrivande? Kom då på poesikväll hos Kulturskolan och Creative Youth Angered den 10 december. Du får skriva egen poesi och träna på att framföra den under en kreativ workshop i skrivande.

Komma i gång i sitt skrivande
— För dig som är nybörjare är det en fantastisk möjlighet om du vill få igång ditt skrivande. Om du tänker att du inte kan skriva poesi så kan du det efter den här workshopen. Om du någonsin haft en längtan efter att skriva men inte vet hur du ska börja är detta en bra start. Du blir produktiv direkt, säger Maria Fräki, utvecklingsledare på kulturskolan som håller i workshopen.

Ny inspiration till dig som är van att skriva
Den kreativa workshopen fungerar inte bara för nybörjare utan också för dig som van att skriva.

— Är du en erfaren poesiskrivare kommer du få ny inspiration, nya sätt att tänka och kanske för dig helt nya sätt att kicka igång ditt skrivande, säger Maria Fräki.

Under kvällen gästar poeten Isaac Persson som framför sin poesi. Det kommer också finnas möjlighet att mingla och lära av varandra.

Anmäl dig via detta formulär.

Program 10 december
16:00-16.30
 Välkomna - Introduktion och gästpoet
16.30-18:00 Skrivarworkshop
18:00-18.30 Poesimingel
18.30-19:00 Nya poeter på scen 

Ålder: 13 till 19 år
Dag: Lördag 10 december 2022
Tid: Kl 16 till 19
Plats: Kulturskolans blackbox
Adress: Högaffelsgatan 16, Angered Centrum

Observera! Det finns ett begränsat antal platser till poesikvällen. Vi ber dig kontakta oss om du anmält dig men senare behöver avboka. Då kan din plats gå till någon annan. Om du behöver avboka en anmäld plats var vänlig mejla:
maria.fraki@grundskola.goteborg.se

Välkommen!

Creative Youth Angered är en ny satsning av Kulturskolan i Göteborgs Stad för unga av unga. Fem ungdomsledare driver projektet. Syftet är att introducera kultur till fler unga mellan 13 och 19 år och skapa likvärdig tillgång till kultur till ungdomar över hela staden.

Kulturskolan i Göteborgs Stad erbjuder konstnärlig och pedagogisk verksamhet på fritiden för barn och unga mellan 6 och 19 år.