Till innehåll

Kulturskolan

Du, jag, vi är Kulturskolan!

Vill du göra något roligt och kreativt på din fritid? Kulturskolan finns för dig som är mellan 6 och 19 år. Vi erbjuder en konstnärlig och pedagogisk verksamhet med många olika ämnen och kurser. Du kan komma till Kulturskolan och sjunga, dansa, arbeta med film, bild, keramik, cirkus, spela teater eller ett instrument och mycket mer. Välkommen till Kulturskolan!

Aktuellt

Många aktiviteter med Kulturskolan på sommarlovet

Publicerad 8 juni 2023
Nästa vecka börjar sommarlovet och den långa, härliga sommaren. Vill du göra något kreativt, kul eller kanske prova något helt nytt under lovet? Nu har Kulturskolan fyllt på med massor av olika aktiviteter för barn och ungdomar.

Går du i högstadiet och vill vara övningselev på Högskolan för scen och musik (HSM)?

Publicerad 12 januari 2023
Är du intresserad att få gratis lektioner i ett instrument på Högskolan för scen och musik? Ta chansen att bli övningselev och träffa en av våra ämneslärarstudenter i musik vid 6–10 lektionstillfällen. Det finns plats i piano, gitarr, bas och fiol.

Meningsfullt att skapa tillsammans för att hjälpa andra

Publicerad 20 december 2022
Deltagare och pedagoger från kulturskolan byggde skulptur och målade tavla på Kungstorget till förmån för barn på flykt. Hela kulturskolan samlade in drygt 23 tusen kronor till Musikhjälpen under december.
${loading}