Till innehåll

Kulturskolan

Du, jag, vi är Kulturskolan!

Vill du göra något roligt och kreativt på din fritid? Kulturskolan finns för dig som är mellan 6 och 19 år. Vi erbjuder en konstnärlig och pedagogisk verksamhet med många olika ämnen och kurser. Du kan komma till Kulturskolan och sjunga, dansa, arbeta med film, bild, keramik, cirkus, spela teater eller ett instrument och mycket mer. Välkommen till Kulturskolan!

Aktuellt

Välkommen på workshop i skrivande och poesikväll

Publicerad 2 december 2022
Längtar du efter att skriva men vet inte hur du ska komma i gång? Eller vill få ny inspiration i ditt skrivande? Kom då till Kulturskolan och Creative Youth Angered den 10 december. Du får skriva egen poesi och träna på att framföra den under en kreativ workshop i skrivande och poesikväll.

Creative Youth Angered bjuder in till filmkväll 12 november

Publicerad 10 november 2022
Nu på lördag den 12 november är du som är mellan 13 och 19 år välkommen på filmkväll med Creative Youth Angered. Vi tittar på filmen ”Spiderman – no way home”. Innan filmen kan du köpa billigt snacks i vår kiosk. Efteråt kör vi ett späckat Kahoot med frågor till alla er som älskar Spiderman.

Kul på höstlovet med Kulturskolan

Publicerad 27 oktober 2022
Under höstlovet har Kulturskolan gratis aktiviteter och kurser för barn och unga mellan 6 och 19 år över hela staden. Testa att bli låtskrivare för en dag, dansa, sjung i kör, filma och mycket mer.
${loading}