Bild: Emil Agrell

Boka lokal

Här får du veta hur du gör för att boka lokal för dina projekt och arrangemang hos Kulturlagret. Du får också veta vilken utrustning som finns och vad du kan använda lokalen till.

Kulturlagret har en stor arrangemangshall som i första hand är till för dig som är 16 år och uppåt och behöver en plats för ditt kulturarrangemang eller projekt.

Lokalen är avsedda för verksamhet som du själv driver, har initierat och producerat med eller utan stöd från Kulturlagret.

Om lokalen

I arrangemangshallen finns plats för 350 stående eller 100 sittande personer. Här kan du få gratis tillgång till 35 kvadratmeter scen, PA-system (ljudanläggning), full backline (grundutrustning för liveband så som högtalare, trumset och förstärkare), ljudtekniker och vakter.

I lokalen har det arrangerats bland annat LAN, konserter, teater, dans, loppis, utställningar, workshops och mycket mycket mer.

Två sätt att boka lokalen

Du som har egen nyckel kan boka lokaler genom att skicka ett mejl till kulturlagret@goteborg.se. I mejlet skriver du

  1. namn
  2. telefonnummer
  3. nyckelbricksnummer
  4. vilken grupp du tillhör
  5. När vi får mejlet fixar vi inloggningsuppgifter till dig så att du själv kan gå in och boka de tider du önskar.

Om du inte har en nyckel kan du kontakta oss direkt via mejlen kulturlagret@goteborg.se så hjälper vi dig att boka.

Skaffa egen nyckel

Om du vill ha tillgång till en egen nyckel, för en friare tillgång till lokalerna, kan vi hjälpa dig med det. Du får en genomsång av säkerhet, rutiner och de villkor som gäller. Du får lämna 200 kronor i deposition och skriva under ett avtal.
Här är våra kontaktuppgifter