Program och aktiviteter

På Kulturhuset Kåken finns massor av spännande programpunkter för olika åldrar och intressen. Här hittar du våra kommande program och aktiviteter.

Biljettbokning

Flera av våra program har begränsat antal platser. Förboka gärna dina biljetter på webben eller kontakta oss direkt. Förbokade biljetter betalas och hämtas ut på Kulturhuset Kåken tidigast en timme innan programmets starttid.
Boka på webben
Telefon: 031-365 50 60
E-post: kaken.biljetter@kultur.goteborg.se

Teater: Det halvkassa moderskapet

Foto: Lina Ikse

Datum, tid och beskrivning

Fullbokad
Datum
Torsdag 2 april
Tid
19:00–20:15
Kostnad
80 kr

I Det halvkassa moderskapet får vi möta tre skådespelerskor som tillsammans utforskar moderskapets tabun och normer. En föreställning utan pekpinnar om förväntningar och föreställningar som de bär på. Och kanske är de inte ensamma om sina upplevelser? Varför verkar mödrar fortfarande 2020, trots ett mer jämställt Sverige, känna ett större ansvar över barnet och en större press och plikt från samhället?

Genom att utmana olika former har Abnorm Scenkonst skapat ett sceniskt kollage. En stor del humor men också allvar blandas. Här får olika uttryck, så som stand up, talkör, bekännelser och livefilmade poetiska drömmar ta plats.

Begränsat antal platser.
Boka biljetter här eller på 031-365 50 60

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Kulturhuset Kåken
Plats
Kålltorpsgatan 2
Kategorier
Scen/teater
Nyckelord
teater
örgryte-härlanda
abnorm scenkonst
mamma
moderskapet