Program och aktiviteter

På Kulturhuset Kåken finns massor av spännande programpunkter för olika åldrar och intressen. Här hittar du kommande program och aktiviteter.

Biljettbokning

Programpunkterna har begränsat antal platser. Förboka dina biljetter/platser via denna länk om inget annat anges: Kulturhuset Kåkens biljettbokning eller per telefon: 031-365 50 60

Du betalar och hämtar ut biljetterna i samband med bokat program, biljettkassan öppnar en timme innan programstart. Det går enbart att betala med kort eller Swish.

Vid förhinder, glöm inte att avboka dina biljetter via e-postadressen: kaken.biljetter@kultur.goteborg.se

Konsert: Sisters of Invention + Naoko Sakata solo

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Henrik Büller

Datum, tid och beskrivning

Datum
Fredag 22 februari 2019
Tid
19:00–21:00
Kostnad
80 kr

Sisters of Invention

Sisters of Invention är en svensk duo med röt­ter i Göteborg som utgörs av systrarna Malin och Karolina Almgren. De har blivit prisade och hyllade både i Sverige och internationellt och har samarbetat med en rad kända mu­siker och grupper genom åren, bland annat Bohuslän Big Band. Musiken genomsyras av starka melodier och texter där genrer korsas och stilar, uttryck och influenser möts. Resul­tatet är ett unikt sound som är såväl färgstarkt och svängigt som poetiskt och sårbart. 2018 släppte duon sitt fjärde album Sol där lyssnaren får följa solen från gryningens första strålar till stilla skymning då månens ljus så småningom tar över himlavalvet.

Naoko Sakata solo

Naoko Sakata är en Göteborgsbaserad ja­pansk pianist som sedan hon kom till Sverige för tio år sedan har blivit ett etablerat namn på den svenska jazzscenen. Hon har mottagit flera prestigefulla priser för sin musik, som pendlar mellan det stillsamt poetiska och det explosivt kaotiska. Med sin orädda improvisation och sitt själfulla spelsätt, visar hon på enorm musikalitet och precision.

 

Begränsat antal platser. Föranmälan: 031-365 50 60 eller här på webben.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Kulturhuset Kåken
Plats
Kålltorpsgatan 2
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[12.01713115674698,57.71678779886364] }, "properties":{ "title": "Konsert: Sisters of Invention + Naoko Sakata solo", "content": "Arrangör: Kulturhuset Kåken" } }]
Kategorier
Musik
Nyckelord
konsert