Program och aktiviteter

På Kulturhuset Kåken finns massor av spännande programpunkter för olika åldrar och intressen. Här hittar du våra kommande program och aktiviteter.

Biljettbokning

Flera av våra program har begränsat antal platser. Förboka gärna dina biljetter på webben eller kontakta oss direkt. Förbokade biljetter betalas och hämtas ut på Kulturhuset Kåken tidigast en timme innan programmets starttid.
Boka på webben
Telefon: 031-365 50 60
E-post: kaken.biljetter@kultur.goteborg.se

Vernissage: Lisbeth Svärling

Lisbeth Svärling

Datum, tid och beskrivning

Datum
Lördag 16 mars
Tid
13:00–15:00
Kostnad
Gratis

”Målandet är för mig en form av dagbok där jag skildrar min och barnens vardag i vår stadsdel Härlanda. Jag målar husen vi passerar dagligen på väg till och från skolan. Jag målar barn som leker vid vattenbrynet och barn i overaller.

Nu när staden håller på att förtätas har jag funderat mycket på vad grönområdena betyder för oss i staden. Att ha tillgång till en grässlänt att kunna rusa nerför om sommaren eller åka pulka i, en bergsknalle att bestiga eller en vacker träddunge att vila ögonen på – viktiga värden som skulle vara smärtsamma att mista.”

Lisbeth Svärling bor i Göteborg och är verksam som illustratör och bildkonstnär. I denna utställning vill hon förmedla vikten och känslan av kombinationen stad och natur, som är så speciell för just Härlanda och som nu håller på att decimeras.

Utställningen pågår till 11 april.

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Kulturhuset Kåken
Plats
Kålltorpsgatan 2
Kategorier
Konst/Utställning
Nyckelord
vernissage