Till innehåll

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Senast uppdaterad: 30 oktober 2020 klockan 16:31 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Från den 29 oktober gäller skärpta råd för att bromsa smittspridningen av Covid-19.

Mer information om hur vi minskar smittspridningen
Foto: Lo Birgersson

Kulturhuset Kåken

Kulturhuset Kåken

Varmt välkommen till ditt offentliga vardagsrum – Kulturhuset Kåken. Här skapar vi tillsammans en attraktiv, trivsam och sjudande mötesplats full av kultur. Här finns massor av spännande program, öppen förskola, hälsotek, kafé och bibliotek. Biblioteket och programverksamheten är HBTQ-certifierade och arbetar normkritiskt och normkreativt för att alla ska känna sig välkomna till en trygg plats att vara på.

Aktuellt

Poesi på Plats - David Väyrynen

Publicerad 30 oktober 2020
Kåken slår ett slag för poesin och tar med er på en poetisk resa genom Sverige, från Gällivare i norr till Varberg i söder. Genom en kameralins besöker vi poeter i deras hemstäder, där de läser sina dikter på platser som är speciellt viktiga för dem. En Nils Holgersson-resa i poesins tecken!

Inställda program

Publicerad 30 oktober 2020
Med anledning av de nya skärpta råden från Folkhälsomyndigheten kommer vi i ett första skede ställa in alla våra program till och med 19/11.

Digital vernissage - Stefan Aune: Fyrahundrasexton

Publicerad 14 oktober 2020
Kulturhuset Kåken presenterar digitala vernissager, ett sätt för fler att få chansen att göra en djupdykning i våra aktuella utställningar. Först ut är Stefan Aune.
${loading}