Några av höstens artister på Blå Stället.

Musik & Dans

Musiken på Blå Stället spänner över visor, rock, singer-songwriters, folkmusik och dansanta rytmer från hela världen.

På grund av Covid-19 gör vi nästan bara digitala program - utan publik - som du kan ta del av på vår webbsida, Facebook eller YouTube. Detta gäller åtminstone fram till 31/3 2021. Gör endast nödvändiga besök i huset och stanna hemma om du är sjuk.

Vi följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och Göteborgs Stads policy.
Vi hoppas att vi snart får träffa er igen under normala förhållanden. Håll ut!

Vill du spela eller föreslå band? Kontakta producent:
Dubravko Grdic. Tel: 031-365 17 12.
E-post:
dubravko.grdic@kultur.goteborg.se

Onsdag 3/2
Musikcafé: Manque Ailin

Manque Ailin

Manque Ailin är ett musikaliskt projekt från tvillingbröderna Bruno och Fabian Maturana. Rockbandet bildades 2011 i Göteborg. Bruno på gitarr och Fabian på trummor komponerar alla låtar själva och har planer på att spela in sitt första album.

Bandets musik påverkas starkt av 70-talets rock med psykedeliska och progressiva övertoner. Gruppens influenser är bland annat Led Zeppelin, AC/DC, The White Stripes, Black Sabbath och Pink Floyd.
Bandet deltar ofta på Göteborgs musikscener men har också spelat i Chile och Spanien. Manque Ailin vill påverka människor med ett musikaliskt budskap om fred.

Manque Ailin (betyder Rock Kondor på Mapudungun som är ett språk som talas i södra Chile och Argentina) har starka latinamerikanska rötter, men framför allt chilenska rötter på grund av sina föräldrars ursprung.
Kl. 19. Konsert livesänds på Blå Ställets Facebooksida.

Mer info:
Facebook: https://www.facebook.com/manqueailin
YouTube: https://www.youtube.com/user/Yiansu
SoundCloud: https://soundcloud.com/yiansu

Emiliano Sacripanti - Live at Blå Stället (Streaming)

Emiliano Sacripanti Live at Blå Stället

"Live på Blå Stället" är ett audiovisuellt porträtt där bild och ljud från en livekonsert på en plats i Göteborg kombineras med filmade naturupplevelser. I den här videon tolkar han sånger från sitt senaste album. Sånger som inspirerats av den "fientliga" svenska vintern och skörheten i omgivningarna omkring honom.
Se filmen här: https://bit.ly/ES-LiveAtBlåStället