Mat och Kultur: Grekland

Torsdag 22 maj Kl. 18:00–19:00

ArrangörKulturhuset Blå Stället
KostnadGratis

Plats: Blå Gången. Fri entré.

Varför finns det gröna papegojor i Aten? Vad äter de flesta greker när de går ut? Hur var det att leva i Grekland under den ekonomiska krisen?

Kom och lyssna på en personlig berättelse från dagens Grekland med Daphne Sivetidis.

Why are there green parrots in Athens?
What do most Greeks like to eat when they go out?
What was it like living in Athens during the economic crisis?

Come and listen to a personal account of life in modern Athens with Daphne Sivetidis.

Språk: engelska.

Datum

Torsdag 22 maj Kl. 18:00–19:00

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Kulturhuset Blå Stället
Plats
Angereds Torg 13
Kontaktperson
Gülüzar Tuna

Kategorier