Kultur kan vara olika saker.

Istället för Tellusfestivalen 2020

Publicerad 20 augusti 2020

I år kan vi inte genomföra Tellusfestivalen på det sätt som vi har gjort de senaste sex åren. Men det betyder inte att det blir en tråkig höst på Rymdtorget!


I väntan på att Kulturhuset Bergsjön ska stå färdigt 2022 kommer det att poppa av olika kulturevenemang i stadsdelen, anpassade för att inte bidra till smittspridning. Kulturhuset planerar redan nu tillsammans med lokala kulturföreningar och invånare för att bjuda in till olika upplevelser och aktiviteter under hösten.

Har du idéer som du skulle vilja genomföra i samverkan med oss?

Hör av dig till Katja Ahlsell, kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Vad är på gång?

Håll utkik på här på Kulturhuset Bergsjöns hemsida och sociala medier för att följa våra aktuella evene­mang och aktiviteter och hur vårt nya hus växer fram.

Facebook

Instagram

Bakgrund Tellusfestivalen

Under 2014-2019 har Tellus kulturfestival hållits tidig höst på Rymdtorget i Bergsjön. Syftet med festivalen har varit att lyfta processen med Kulturhuset Bergsjön som ska ligga på Rymdtorget. Festivalerna har varit fulla med aktiviteter - föreningar, workshops, musik, konst, mat, uppträdanden, loppisar m.m. och har besökts av flera tusen personer varje år.

Festivalen har arrangerats av Göteborgs Stad Kulturhus Bergsjön i samarbete med lokala föreningar, organisationer och företag. Den har också stöttats av Göteborgslokaler, Higab, Bergsjön 2021, Balder, Familjebostäder och I love 415.

Mer information

Katja Ahlsell, Kulturhus Bergsjön
Telefon 031-365 46 58
E-post: kulturhusbergsjon@ostra.goteborg.se