Aktuellt

 • Utställning med saker som gjorts på Kulturhuset

  Publicerad 7 juni 2023
  Utforska konstnärlig mångfald och kreativitet i kulturhusets nya utställning "Samlade verk" 10-25 juni! På utställningen kan du se konst och konsthantverk som skapats på workshops och kurser på kulturhuset.
 • Sommaraktiviteter

  Publicerad 2 juni 2023
  Vill du kolla på FIFA, kampsporta, läsa för en hund, se teater eller sjunga med Ayla och Jecko & Jessie? Lockar frågesport om Göteborg, utställning med bronsskulpturer eller en sommarkurs där du lär dig att modellera i lera? Massa sommaraktiviteter på kulturhuset!
 • Snacka böcker, pyssla, fika och ha kul

  Publicerad 1 juni 2023
  Sommarboken är sommarens bästa bokklubb för dig ca 8-12 år!
 • Var med och bygg en brödugn med oss!

  Publicerad 26 maj 2023
  Vill du lära dig att bygga en ugn i lera? Passa på 12-29 juni då vi tillsammans bygger en brödugn i kulturhusets keramikstudio. Anmäl dig till ett eller flera tillfällen.
 • Anmäl dig till Konstrundan i Östra Göteborg!

  Publicerad 8 maj 2023
  Är du en konstnär som bor eller verkar i Bergsjön, Kortedala, Kviberg, Gamlestaden eller Utby i Göteborg? Nu är det dags att anmäla dig till Konstrundan i Östra Göteborg 10-12 november 2023! Sista dag att anmäla dig är 18 juni.
 • Sjätte konstrundan blir 10-12 november 2023

  Publicerad 4 maj 2023
  Sjätte upplagan av Konstrundan i Östra Göteborg är 10-12 november 2023. Varmt välkommen att besöka konstnärer i Bergsjön, Kortedala, Kviberg, Gamlestaden och Utby. Under Konstrundan i Östra Göteborg öppnar konstnärerna upp sina ateljéer och bjuder in dig att ta del av deras konst och hantverk.
 • Kulturhuset får ny adress

  Publicerad 22 februari 2023
  24 februari byter vägen utanför kulturhuset namn, så kulturhuset får en ny adress. Ny besöksadress till huvudentrén är Bergsjöns Kulturhusväg 4C.
 • Lämna tillbaka böcker dygnet runt

  Publicerad 2 februari 2023
  Nu är det enklare att lämna tillbaka det du lånat. Kulturhusets nya bokinkast kan du använda dygnet runt, även när kulturhuset är stängt.
 • Markarbeten vid huvudentrén

  Publicerad 27 januari 2023
  Just nu rekommenderar vi scenentrén vid Rymdgrillen om du använder rullstol eller permobil. Det pågår markarbeten utanför huvudentrén.