Tellus kultur- och demokratifestival

Den 14 september 2019 går den årliga Tellusfestivalen av stapeln på Rymdtorget i Bergsjön. Vill du eller din förening vara en del av Östra Göteborgs kulturfestival?

Festivalen är ett utmärkt tillfälle för föreningar, lokala aktörer, organisationer, ideella krafter, medborgare och verksamheter att visa upp sig och sina aktiviteter.

Vad är det för festival?

För sjätte året i rad arrangeras festivalen på Rymdtorget i syfte att lyfta processen med det framtida kulturhuset som skall ligga på Rymdtorget i Bergsjön. Dagen kommer att fyllas med aktiviteter, föreningar, workshops, musik, konst, mat, uppträdanden, loppis m.m. Varje år besöks festivalen av flera tusen personer och ju fler vi är som deltar desto roligare upplevelse för besökare!

En dag för alla

Tellus kultur- och demokratifestival är en dag för alla och det är människor som bor eller jobbar i vår stadsdel som är med och skapar den, föreningar, kulturskolan, fritidsgårdar, skolor, äldreomsorgen. Självklart vill vi att människor från hela Göteborg ska komma och se vad vi här i Östra Göteborg har att erbjuda.

Affischtävling

För att ta fram årets festivalaffisch bjuds stadsdelens sjätteklassare in till en tävling, där varje klass fick skicka in ett förslag på bild till affisch. Juryn består i år av Östra Göteborgs ungdomsråd och vinnaren presenteras på sommarkalaset på Kortedala torg den 8 juni.

Anmäl intresse

Anmäl dig till Katja Ahlsell, Kulturhus Bergsjön
Telefon 031-365 46 58
E-post: kulturhusbergsjon@ostra.goteborg.se