Personal

Det är oss du träffar när du kommer hit!Alan, film och foto

Jag är en morgonmänniska som älskar kaffe, böcker och filmer. Jag har en förkärlek till kunskap och att hjälpa andra. Jag är snart klar med mitt sista år som pedagog på Chalmers & Göteborgs universitet, utbildas i att bli matematik- och fysiklärare. Nu tänker du: ”hatar de ämnena”. Just av den anledningen vill jag bli en lärare som visar skönheten i fysik och matematik på jorden och bortom den!

Jag har frilansat som filmskapare senaste 6 åren, älskar att föreviga vår samtid och sprida det!

På KulturATOM är jag anställd med spetskunskap inom film och foto. Min pedagogiska bakgrund är till för att vägleda dig att uppnå dina mål och lära dig. Har du en låt och behöver musikvideo? Vill du lära dig ta bättre foton? Har du idéer på film du vill skapa? Boka in dig på DM på KulturATOM:s instagram!

Patrik "Partillo", musikpedagog

Mitt namn är Patrik men alla känner mig som ”Partillo”. Jag har arbetat som producent, DJ och musiker i över 25 år tillsammans med artister som Sean Paul, Dani M, Ken Ring, Kapten röd och många många flera. Mitt starka intresse för skapande och kreativa miljöer gjorde att jag ville satsa seriöst på musiken. Detta har gett mig otroligt mycket upplevelser och erfarenheter i livet, som när jag bakom trummorna uppträdde inför 20 000 personer, eller när jag skrev och producerade musik i Bob Marleys studio på Jamaica. Min själ har alltid brunnit för våra ungdomar och jag har alltid sett detta som ett av mina viktigaste mål, att ge tillbaka.

På Kulturatom arbetar jag som musikpedagog och hjälper dig i studion att producera musik. Men jag är också din handledare in i musikbranschen, låtskrivande, rapp, DJ, och stöttar dig pedagogiskt i ditt skapande.

Vill du spela in en låt? Vill du mixa/mastra din låt? Vill du prata med någon för att förverkliga dina idéer och drömmar kring din musik? Tveka inte på att höra av dig till mig. Jag finns på KulturATOM onsdagar & torsdagar klockan 16-21.