Personal

Det är oss du träffar när du kommer hit!


Alexandra, samordnare 

Jag har arbetat med och för barn och unga i Angered sedan 2015 där jag de senaste åren har jobbat som processledare med demokratifrågor och ungas inflytande och delaktighet i fokus. Sedan årsskiftet arbetar jag som samordnare och ungdomskonsulent på KulturAtom där jag ser fram emot att utveckla verksamheten och finnas till för dig som vill ha hjälp att driva på en idé.

I grunden är jag dansare och har bland annat utbildat mig i Stockholm, dansen har varit en stor del av mitt liv under hela min uppväxt men på grund av en skada under en turné fick jag lägga dansen på hyllan och sadla om. Jag har alltid brunnit för mänskliga rättigheter och valde därför att studera beteendevetenskap på universitetet och tog examen 2012. Att nu vara tillbaka i samma typ av miljö som jag själv växte upp i, här på KulturAtom, känns fantastiskt kul och spännande. Mitt hjärta klappar särskilt hårt för hiphopkulturen – dansen, konsten, musiken och historian.

Jag älskar att skapa tillsammans med unga och att se ungas idéer bli till verklighet. Jag har många års erfarenhet av projektledning och processledning och finns här för att coacha dig som har en idé kring ett projekt, arrangemang eller liknande. Kom förbi och bolla dina tankar så gör vi tillsammans dina idéer till verklighet!Amal, entrévärd

Jag heter Amal och arbetar som entrévärd. Min roll är att ha översikt på besökare som kommer till våra lokaler och vilka aktiviteter de har bokat in sig på för att på bästa sätt leda dem till rätt aktivitet. Jag tycker om ordning och reda! Trygghet för alla som kommer till våra lokaler är en prioritet för mig. Jag anser att alla ungdomar inom vår målgrupp 15-21 år är välkomna och alltid ska känna sig som hemma hos oss.

Vi har ett kök där kan man kan använda utrustning utifrån behov, vi har även ett café med ett litet sortiment till försäljning om man är hungrig eller helt enkelt sugen på något gott att äta eller dricka. Vi använder oss av swish för betalning.

På min fritid så är jag gärna i skogen eller tar en promenad, jag gillar att rita och måla och tycker om att vara bland folk. Kom och besök oss så får ni möjlighet att träffa mig vid entrén.

Du! Är så varmt välkommen.


Jonas, ungdomskonsulent

Sedan 2014 har jag befunnit mig i mediavärlden som tv- och filmarbetare samt som bildjournalist. Brinner lite extra för just journalistiskt och dokumentärt arbete och just att skildra min samtid i olika projekt. 


Som ungdomskonsulent hoppas jag kunna använda mina erfarenheter, tekniska som redaktionella, till att utveckla, stötta och pusha de individer som önskar att antingen lära sig mer inom film- och stillbildsfoto och arbetet bakom. Historieberättandet ligger såklart alltid som grund men hur genomför en ett film/foto-projekt på bästa sätt? Vad ska en tänka på under förproduktion, genomförandet, efterproduktion och sedan leverans? Låt mig visa och hjälpa dig längs vägen.  Markus, ungdomskonsulent 

Man finner mig på spotify som “MacKey”. Jag har arbetat med att utbilda gymnasieungdomar inom musik, foto & film i 10 år och vid sidan av det är jag även frilansande musiker och musikproducent. Jag är utbildad musiklärare från Högskolan för scen och musik i Göteborg.  


På kulturatom arbetar jag som ungdomskonsulent för att hjälpa dig att uppnå dina kreativa drömmar. Det kan vara att hjälpa erat band med att komma igång med rep och att bygga en repertoar. Det kan vara att ge dig grundläggande studiokunskaper för att producera musik. Jag kan hjälpa dig att komma igång med systemkameran och mediastudion eller filmredigeringsprogrammet. Jag finns också här för att vägleda dig till att göra en konsert, dansuppvisning eller något annat kul event.  Patrik "Partillo", musikpedagog

Mitt namn är Patrik men alla känner mig som ”Partillo”. Jag har arbetat som producent, DJ och musiker i över 25 år tillsammans med artister som Sean Paul, Dani M, Ken Ring, Kapten röd och många många flera. Mitt starka intresse för skapande och kreativa miljöer gjorde att jag ville satsa seriöst på musiken. Detta har gett mig otroligt mycket upplevelser och erfarenheter i livet, som när jag bakom trummorna uppträdde inför 20 000 personer, eller när jag skrev och producerade musik i Bob Marleys studio på Jamaica. Min själ har alltid brunnit för våra ungdomar och jag har alltid sett detta som ett av mina viktigaste mål, att ge tillbaka.

På Kulturatom arbetar jag som musikpedagog och hjälper dig i studion att producera musik. Men jag är också din handledare in i musikbranschen, låtskrivande, rapp, DJ, och stöttar dig pedagogiskt i ditt skapande.

Vill du spela in en låt? Vill du mixa/mastra din låt? Vill du prata med någon för att förverkliga dina idéer och drömmar kring din musik? Tveka inte på att höra av dig till mig. Jag finns på KulturATOM onsdagar & torsdagar klockan 16-21.


Simon, husansvarig & tekniker

På Kulturatom arbetar jag för att huset ska hålla en hög teknisk standard inom både ljud och ljus. Låt inte tekniken stå i vägen för din kreativitet, jag hjälper dig. Jag kommer också hålla kurser på ämnet så kontakta oss gärna om du är intresserad av detta. 

Sedan 2010 har jag arbetat som frilansande tekniker inom live och studio. Med en bakgrund som både musiker och musikproducent förstår jag vilka behov artister har för att prestera när det gäller. Jag älskar levande kultur och njuter som mest när magi händer på scen eller i studion.