Personal

Det är oss du träffar när du kommer hit!

Sumeyya

Sümeyya, ungdomskonsulent

Jag har frilansat i sju år som workshopsledare inom teater för både barn, unga och vuxna. Jag har flera års erfarenhet av att ha jobbat som kommunpolitiker i både Västra Götalandsregionen och Hallandsregionen. Jobbat bland annat på andra liknade kulturhus, som digital samordnare samt jobbat som konstnärlig coach inom Göteborgs stad. Utbildad kulturvetare och älskar all form av kultur och politiska frågor!

Jag hjälper dig som är ung att växa inom dina konstnärliga och kreativa uttrycksformer. Som ungdomskonsulent är vi här för att förverkliga era projekt och utveckla verksamheten. Främja och lyfta ungas inflytande och delaktighet! Jag finns här för att du och ditt projekt ska växa, stora som små!


Frida, ungdomskonsulent

Jag har varit verksam inom kulturbranschen i mer än 20 år, som artist, som dansare på bland annat Stockholms stadsteater, som programledare i Sveriges Radio och som kulturproducent med mera.

Jag finns här för dig om du vill ha hjälp med att skriva manus till din podd eller vill bolla idéer kring ett Youtubeklipp, om du vill skriva låtar, komma vidare med dina danskoreografier, är nervös för att stå på scen, eller vill planera ett eget event. Jag älskar all form av kultur och vill gärna sprida den känslan till fler. Hoppas vi ses på KulturAtom!


Sabina, ungdomskonsulent

Jag har 13 års erfarenhet av att jobba med barn och unga. Likväl mötesplatser men också som behandlingspedagog, låst avdelning, öppen avdelning och uppdrag av socialtjänsten. Jag har arbetat för Göteborgs Stad i 6 år och startade som verksamhetsansvarig för GIA, som är en skyddad mötesplats för HBTQIA+ personer.

På KulturATOM arbetar jag som ungdomskonsulent. Mitt uppdrag går ut på att hjälpa dig som ungdom från idé till verklighet. Det kan vara alltifrån ett projekt eller dig själv som person. Jag hjälper dig som är intresserad av marknadsföring, ansöka om bidrag, eller uppstart av föreningar. Jag arbetar också med att stötta och motivera dig till NeXT level. För att du ska kunna leva på ditt konstuttryck genom entreprenörskap. Utöver det kan jag också hjälpa dig som söker stöttning inom musikbranschen. Jag har lång erfarenhet av ljud och teknik som resulterat i grundläggande kunskaper inom podd, studio, Youtube, foto och film. (Har även drönarlicens).

Jag är en person som brinner för samverkan, över hela staden som arena, normkritiskt arbete med mänskliga rättigheter och jämställdhet som fokus.

Mitt största intresse är musik och allt med ljudvågor.


Alan, film och foto

Jag är en morgonmänniska som älskar kaffe, böcker och filmer. Jag har en förkärlek till kunskap och att hjälpa andra. Jag är snart klar med mitt sista år som pedagog på Chalmers & Göteborgs universitet, utbildas i att bli matematik- och fysiklärare. Nu tänker du: ”hatar de ämnena”. Just av den anledningen vill jag bli en lärare som visar skönheten i fysik och matematik på jorden och bortom den!

Jag har frilansat som filmskapare senaste 6 åren, älskar att föreviga vår samtid och sprida det!

På KulturATOM är jag anställd med spetskunskap inom film och foto. Min pedagogiska bakgrund är till för att vägleda dig att uppnå dina mål och lära dig. Har du en låt och behöver musikvideo? Vill du lära dig ta bättre foton? Har du idéer på film du vill skapa? Boka in dig på DM på KulturATOM:s instagram!

Patrik "Partillo", musikpedagog

Mitt namn är Patrik men alla känner mig som ”Partillo”. Jag har arbetat som producent, DJ och musiker i över 25 år tillsammans med artister som Sean Paul, Dani M, Ken Ring, Kapten röd och många många flera. Mitt starka intresse för skapande och kreativa miljöer gjorde att jag ville satsa seriöst på musiken. Detta har gett mig otroligt mycket upplevelser och erfarenheter i livet, som när jag bakom trummorna uppträdde inför 20 000 personer, eller när jag skrev och producerade musik i Bob Marleys studio på Jamaica. Min själ har alltid brunnit för våra ungdomar och jag har alltid sett detta som ett av mina viktigaste mål, att ge tillbaka.

På Kulturatom arbetar jag som musikpedagog och hjälper dig i studion att producera musik. Men jag är också din handledare in i musikbranschen, låtskrivande, rapp, DJ, och stöttar dig pedagogiskt i ditt skapande.

Vill du spela in en låt? Vill du mixa/mastra din låt? Vill du prata med någon för att förverkliga dina idéer och drömmar kring din musik? Tveka inte på att höra av dig till mig. Jag finns på KulturATOM onsdagar & torsdagar klockan 16-21.