Aktiviteter

Vi erbjuder olika aktiviteter. Här finns bland annat bibliotek, ett mindre gym och rum för ljusterapi. Sommartid flyttar vi ut en del av aktiviteterna. Vi utgår ifrån dina förutsättningar, intressen och önskemål när vi planerar våra program.

En plats för gemensamma aktiviteter

På entréplan på Krokslätts äldreboende finns gemensamma utrymmen som används till olika typer av aktiviteter. Exempelvis anordnas varje vecka boule, frågesport, promenader, musik- och fikastunder. Dessutom kommer präst och diakon från Johannebergs församling och håller andakt. På entréplan finns också gym, ljusterapi och bibliotek.

Ett rum för många olika typer av aktiviteter, exempelvis bingo, gruppgympa, boule och stickkafé.

Vi erbjuder också aktiviteter där olika generationer möts. Återkommande aktiviteter är: pub, pianobar, matlag och årstidsbaserade fester såsom kräftskiva och surströmmingsfest.

Du kan också delta i någon av aktiviteterna som erbjuds på din våning.

Fika i trädgården och utflykter

Sommartid flyttar en del av aktiviteterna ut om vädret tillåter. Det kan vara fikastunder i trädgårdens lilla lusthus och grillfest. För dig som önskar gör vi då och då utflykter, det kan vara till exempel till Botaniska trädgården, Trädgårdsföreningen, Liseberg och andra utflyktsmål. Vi ser gärna att du bidrar med egna idéer och är delaktig i planeringen.