Utsnitt från ett av Faruq Omers verk.

Utställare 2020

Här ser ni de konstnärer som medverkade i Konstrundan i Östra Göteborg 2020.

Utställare 2020

Här kan du ladda ner ett program med karta där du hittar alla utställningar.  Programmet kan också hämtas på Stall 11 eller på något av biblioteken i Kortedala, Bergsjön eller på Världslitteraturhuset.

Agneta Mannerbrink
 

Foto, collage

Agneta Mannerbrink är född och uppvuxen i Utby. Som ung drömde hon om att bli konstnär. Efter ett långt yrkesliv inom socialt arbete kan hon nu som pensionär ”leva sin dröm” och släppa loss sin kreativitet. Hon arbetar främst med foto men under senare tid även med collage. 

Adress: Orrebacksgatan 16 

Anders Lindberg

Greenwoodwork, slöjd 

Anders Lindberg jobbar sedan länge med träslöjd på Kviberg i en kombination av traditionella och nyskapande metoder. Framförallt av nyfällda stammar istället för torkade brädor. Håller kurser för vuxna och skapande skola för barn. Har gjort två böcker om sitt hantverk.

www.anderslindberg.com

Adress: Krutbacken 6

Anna Hulth

Fotografi, film och blandteknik

Fotografiet är det medium som är grunden i mitt konstnärliga uttryck. Jag tänker genom kameralinsen och ramar in det jag vill berätta. Mitt sätt att använda konst är en handling för att tillåta mig själv att komma nära känslotillstånd som är skrämmande och ett sätt att komma nära mig själv. Känslorna sipprar ur mig, dom får inte plats och jag måste gestalta dom, måste skapa dom, måste göra dom på riktigt, måste på något sätt säga dom fast det är svårt.

Adress: Lars Kaggsgatan 14D

Annika Karlsson

Måleri

Annika Karlsson bor i Utby och har sin bakgrund i den grafiska branschen, men jobbar nu som gymnasielärare. Sin konstnärliga utbildning har Annika fått på KV:s konstskola och Hovedskous målarskola. Vid sidan av lärarjobbet skapar Annika i sin ateljé Hantverksbageriet. Där målar hon och syr necessärer i återbrukade textilier, under namnet Anngus reuse. 

”Jag tycker om att arbeta i olika tekniker som akryl, kollage, akvarell och digitalt. Mina motiv varierar och under senaste året har jag jobbat med huskroppar i akryl och akvarell. Husformerna ger mig möjlighet att leka med färg och form och jag har märkt att varje betraktare har sin idé om vilka hus det är på bilderna.” 

Instagram: anngusk 
Blogg: anngusplace.blogspot.se/

Adress: Kulturlyckan, Österlyckan 3 

Bo Mellin

Teckning, målning

Utgör en tredjedel av Svarta Örnens Kulturförening och är en konstnär som samtidigt både roar oss och kritiserar vår samtid och sin omgivning med utmanande och satiriska verk i form av animerade filmer såväl som teckningar och målning.

Adress: Kvibergsnäs allé 24

Carina Dahlén

Keramik

Jag drejar och arbetar med stengods och gör personlig keramik efter önskemål. Mina hjärtmuggar där kaffet bildar ett hjärta inuti koppen har blivit lite av mitt signum. Dem kan man beställa med egen text eller namn i.
Jag målar och graverar även glas och gör dekorations­målning på barnstolar.

Verkstaden är, förutom under konstrundan, öppen tisdagar kl. 17–20.

Du hittar mig på Facebook: carinasceramics
Välkommen att hälsa på eller följa mig på Facebook!

Adress: Urmakaregatan 11

Ceasar Flinck

Foto

Utgör en tredjedel av Svarta Örnens Kulturförening och är en konstnär som främst arbetar med film och fotografi och gärna kombinerar dessa med andra medier i skarpa installationer. Han gillar projekt som sticker ut från det vanliga och filmar lika gärna i Nordkorea som Tjernobyl eller på Göteborgs gator. Det viktigaste för Caesar är att hitta en konstnärlig utopi och försöka krossa den i bästa Bukowski-stil. Målet är att utveckla både sitt eget skapande och konsten till något nytt.

Adress: Kvibergsnäs allé 24

Cornelia Schmidt

Foto

Född 1967 i Lugano, Schweiz, flyttade år 2000 till Göteborg och öppnade kort därefter egen fotostudio. Varje år reser Cornelia till olika länder och många resor har gått till Sicilien, hennes faderland.

Cornelia jagar med kameran alla möjliga Fiat 500 bilar som förevigas både i stadsmiljö och mitt i naturen.
I utställningen ”Fiat 500 möter svart-vit natur” blandas det vilt mellan stilrena och grafiska fotografier från hennes resor med dessa gulliga bilar.

Adress: Lars Kaggsgatan 19

Elin Jönsson

Broderi, miniatyrer

Jag är 22 år gammal, född och uppvuxen i Kortedala, har alltid bott i kollektivhus. Vid 14 års ålder började jag må mer och mer psykiskt dåligt. En sak som hjälpte mig att tänka på annat var skapandet, vilket då var mest små konstverk på naglarna. Nu broderar jag mest och virkar, gör miniatyrer av mina marsvin och jag har nyss börjat med akvarell och vattenfärg.

Adress: Allhelgonagatan 12, vån. 1

Elisabeth Svensson Duranovic

Akvarell

Min inre tant började komma till tals redan i slutet av 20-årsåldern med ett brinnande intresse för pelargoner. Steget från spetsgardiner till akvarellmålning var varken svårt eller stort och där fastnade jag. Landskap i akvarell -kan det bli tråkigare? Ja det kan det nog. Hur det än är med den saken är det det jag håller på med.

Kaffe och kaka utlovas till alla besökare, kanske till och med några salta pinnar. Det är inget krav att vara tant själv, men helt klart ett plus.

Adress: Kortedala Torg 3

Emma Ihl

Broderi

Jag började brodera för fem år sedan i samband med en utmattning. Broderi har blivit en stor del av mitt liv. Det är mitt sätt att uttrycka mig. Jag har hittat mitt eget sätt och njuter av friheten som broderiet ger. Jag använder oftast ylle som bas, vadmal och yllegarner. Ibland lägger jag till andra material för en ny känsla eller effekt.

Broderi är perfekt om man som jag gillar att arbeta spontant och intuitivt. Inget behöver bestämmas på förhand utan kan växa fram. Jag håller även kurser inom broderi. Att se vad kursdeltagarna gör utvidgar min syn på broderiet och väcker nya tankar och idéer.

Adress: Österlyckan 3

Erik Malm

Teckning

Erik ritar främst teckningar i tusch, ofta med skräckromantiska motiv - men ibland smyger sig muntra akvareller in bland skrafferingarna.

Här i Göteborg har hans konst synts på bl.a. Konstrundan i Östra Göteborg, Frilagret, Café Sirius, Göteborg seriefestival, Bergsjöns bibliotek och Blå Hallens konsthall i Angered.

Ursprungligen kommer Erik från Kumla, och när han inte sitter hukad över ritbordet jobbar han som högstadielärare samt sysslar med andra konstformer såsom poesi och hundägande.

Instagram: @creatureteacher

Adress: Rymdtorget 2

Faruq Omer

Måleri

”Jag är en nyfiken och lekfull konstnär, som ser möjligheten till uttryck i de flesta material. Jag skildrar de olika känslor vi människor upplever, de olika sinnesstämningar vi kan vara i och som till stor del beror på vilken situation eller miljö vi befinner oss i. Ibland är det positiva känslor och ibland väldigt jobbiga.”

Farouq har visat sitt arbete i separat- och samlings-utställningar först i Irak 1968-1983 och sedan i många utställningar i Sverige sedan 1985.

http://faruqomerblog.wordpress.com

Adress: Generalsgatan 7

Frida Almqvist

Oljemåleri, illustrationer

Jag heter Frida Almqvist och är en finlandssvensk formgivare och ljusdesigner med lite konstutbildning i bagaget. Ända sedan fyraårsåldern har intresset för skapande funnits och jag har testat väldigt mycket inom konst, konsthantverk och allmänt pyssel. Jag målar på fritiden i studiecirkeln Färgcirkeln. Mitt mål med Färgcirkeln är främst att ta mig tid att måla, men också att testa nya tekniker och uttryckssätt. Jag försöker också utmana mig motivmässigt, men eftersom jag främst målar för ”husbehov” har det blivit en del familjeporträtt. Men jag utforskar också min närmiljö och har börjat måla lite Utby-motiv, med en hel del konstnärlig frihet. Som det kunde sett ut. Om det var snö. Och gamla, vackra gatlyktor...  

Adress: Kortedala Torg 3

Ghaithaa Aswad

Rullat papper, keramik

Ghaithaa Aswad är från Syrien och utbildad i Fine Arts på Konstinstitutet i Aleppo. Hon arbetar med många olika konstformer uttrycksmedel, tekniker och material för att skapa konst.

Konstformen quilling spreds under renässansen från franska och italienska kloster till alla världsdelar. Idag utövas denna dekorativa papperskonst av alla åldrar. Smala pappersremsor lindas runt en tunn klyka till en lös eller fast spole - kanske ursprungligen runt en gåspenna (quill). Resultatet blir intrikata mönster och former.
 
Adress: Astronomgatan 41

Gunilla Svärd

Måleri

Jag arbetar med akvarell och olja. Jag blir inspirerad av barn och ungas fantastiska kreativitet och deras förmåga att hitta nya bilder och spännande världar i målningar.

Adress: Österhedsgatan 20

Hanna Dahl

Keramik

Keramiker med inriktning på brukskeramik, verksam i Kortedala. Jag leker med funktionen, glasyrerna och användningsområdena. Ett bruksgods behöver inte tappa sin funktion för att man utmanar gränserna.

Glasyrerna jobbar jag ibland med, men ibland jobbar dom på egen hand. Ett kontrollerat mönster är kul men det finns också en charm när allt flyer ihop och skapar sitt eget unika mönster. Användningsområdena behöver inte vara konstanta. En skål är en kruka. En kruka är en lampa. En lampa är en piedestal. En piedestal är en skulptur. Kreativiteten tar aldrig slut.

Instagram: @hannadahlkeramik

Adress: Gamlestadsvägen 4 (Easy living möbelbutik)

Helen Lindblom 

Författare 

Jag är en trebarnsmor som bor med min familj i Utby. Min konst är att sätta ord på tankar och känslor genom att skriva. Jag har skrivit två böcker, den ena en biografi med titel När orden inte räcker och den andra en barnbok som heter Märta vill leka.

Jag arbetar inom socialtjänsten och skriver på min fritid. Min nya bok med titeln Älskade Alice handlar om Alice som bor i ett familjehem. Jag är en levnadsglad och kreativ människa som tycker om olika former av skapande. Jag har hittat min harmoni i skrivandet.

Adress: Urmakaregatan 22

Helena Jarnefall Plumeyer

Keramik

Jag är inte bara trädgårdsmästare, jag är keramiker också...På vintern går jag in i min keramikverkstad där jag arbetar med stengodslera, bränner högt och lågt, leker med påskägget och dess uttryck, lägger till och drar ifrån, guld, nitar och sidenband, använder stengodsglasyr och olika raku­tekniker. En och annan bägare, skål, fat, pumpa och mask passerar också min ugn.

Inspirationen finner jag i såväl tårtdekor som hårdrocks­musik. Det ena behöver inte utesluta det andra!

info@myskmadra.se
www.myskmadra.se

Adress: Decembergatan 33

Helena Theise

3D-grafik, bildkonst

Jag har varit intresserad av konst och uttryck hela mitt liv, och har även studerat konst, design och mode. Jag arbetar främst med digital 3D-grafik för att få fram abstrakta drömlandskap. Motiven ’Fine Art’-printas och ramas sedan in för att verkligen komma till sin rätt.

Komposition, färg, ljus, texturer - allt spelar in när jag skapar och min förhoppning är att betraktaren ska kunna drömma sig bort och vila i motivet.

Instagram: helenat.rndr
Hemsida: holoni.se

Adress: Gamlestadsvägen 4 (Easy living furniture)
 

Ida Ekstrand

Måleri 

Kortedalabo, kollektivhusmedlem, lärare. Målning som uttrycksmedel och nöje. 

Adress: Allhelgonagatan 12 

Jenny Bolander

Måleri, keramik

Jag fascineras av naturen och havet och dess varelser. Jag är självlärd inledningsvis, men har byggt på med kunskaper om måleri genom flera år av undervisande i bild i skolan. Jag skapar som ett sätt att utveckla min egen teknik, och har det senaste året lagt mycket tid på att utveckla mitt skapande i keramik. Att jobba med händerna blir ett väldigt personligt sätt att skapa och varje verk blir unikt

www.jennybolander.se

Adress: Kulturlyckan, Österlyckan 3

Jessica Abony


Mitt konstskapande består till stor del av fragment ur drömmar och dagdrömmar, men ibland också situationer ur mitt verkliga liv. Jag vill förmedla starka känsloladdade stunder och platser. Det som ger ett starkt intryck men samtidigt inte helt går att få grepp om tilltalar mig oerhört. På senare tid har hundar smugit sig in mer och mer i mina motiv.

Adress: Kortedala torg 3

John Hagby

Fotografi

Porträttfotograf som på sin lediga tid jobbar med mer kreativa porträtt. Ta del av dem på utställningen med smakprov från ”Projekt40plus”, ”Brev till mitt yngre jag” och mer fristående bildkreationer.

John har i flera år fått fantastiska utmärkelser i SM i fotografi och är även en del av svenska landslaget i fotografi som tävlar i alla världens länder.

Adress: Övre kaserngården 12

Karin Verdoes

Akvarell, akryl

Designer och illustratör med en förkärlek till måleri och grafisk form. Utbildad inom textil och har arbetat länge i modebranschen med att rita mönster för barnkläder.
“Mitt bildskapande är i grunden abstrakt, där mötet med färgerna ihop med utforskande former är utgångspunkten. Det är lager på lager, snabbt, intuitivt och sökande. Grundtanken är att utforska bildens kärna och komposition, när allt landar och till slut hamnar rätt i mig. I akvarellen har kroppen varit i centrum, jag bejakar den som form, färg, mönster. Vilar i den och hyllar den. Jag rör mig mellan många olika uttryck och begränsar mig inte.”

www.evabrittakarin.se

Adress: Övre Kaserngården 12


Karl-Gustav Wilhemsson

Måleri

Min konstform är måleri med traditionella tekniker som olja och akvarell. Huvudsakligen målar jag landskap i akvarell och stilleben samt mytiska motiv i olja på duk. Min passion för det föreställande måleriet är inte bara att avbilda utan att ge en poetisk/andlig upplevelse av de bakomliggande föreställningarna i själva bilderna. I mina bilder vilar kärleken till koloriten som en huvudfåra i mitt måleri och färgen och passionen för att formge det poetiska i bilderna. Att med både intensitet och sinnlighet i att återskapa verkligheten, fantasin och spiritualiteten i de verk jag gör. Att upptäcka glädjen i måleriets platta värld kan idag kännas konstigt med alla nya medel vi har till förfogande, men just den stillhet och innerlighet som man som betraktare upplever i ett möte med ett måleri som öppnar en som en konservburk Just den känslan vill jag åt hos mina betraktare, att de ska finna något de kan suga åt sig av både den reella och magiska verkligheten.

www.karl-gustav.com

Adress: Nymånegatan 17

Karolina Ahlfort

Fotografi

Karolina Ahlfort är utbildad på Nordens Fotoskola, Biskops-Arnö och på University of Derby i England. Under de senaste åren har hon gått ett par fristående kurser i fotografering på Akademi Valand i Göteborg.

Karolina arbetar ofta med personliga projekt där hon ibland blandar gamla familjefotografier med nytagna som hon gärna fotograferar i tidlösa miljöer och med gamla kläder och ting som rekvisita. Gammalt och nytt flyter ihop, drömmar och fantasier blandas.

www.instagram.com/k_ahlfort

Adress: Kvibergsnäs Allé 24

Kerstin Lundén

Träsnideri

För mig är skapande något lustfyllt. De sista femton åren har jag ägnat mig åt att tälja i färskt trä. Jag gör illmaror, grenfigurer och krympburkar. 

I grenar jag hittar får jag ofta en association, som gör mig motiverad att börja tälja. Med knivens hjälp väcker jag liv i de Illmaror, grentomtar och grenfigurer som döljer sig i materialet. Att göra en krympburk kräver många olika moment, men utgår alltid från en färsk trädstam. 

Adress: Backegårdsgatan 27 C

Kimmo Hakonen

Grafik, skulptur

Jag ser mig själv som en upptäcktsresande och forskare i det undermedvetna landet som vi alla har inom oss, vi kan även kalla det kärnan. Det är i detta land som jag hittar olika känslolägen, nya tankar och erfarenheter som jag förevigar i mitt arbete som konstnär. 

Olika skeenden, samband och tillstånd som inte låter sig förklaras i ord, icke verbal kommunikation, visualiseras i detta arbete. Betalningen för en biljett till det omedvetna landet är introspektion och känslighet. Resan är en meditationsstund i vaket tillstånd med uttryckslust som färdmedel. 

www.kimmo.nu

Adress: Ungmästaregatan 43 

Klara Svärd

Akvarell, linework

Konst, design, animation. 

Instagram: @klarasvard, @kotteanim

Adress: Österhedsgatan 20 

Lars Mellberg

Måleri

Lars har i perioder målat allt från vardagens enkla ting till det övernaturliga och oförklarliga. Lars är sedan många år pensionär ifrån att varit bankman. Hans skapande har följt honom hela livet. Han är inte bara en skicklig konstnär utan också otroligt duktig och självlärd pianist.

Lars har haft några utställningar och de senaste åren har han ställt ut på Pärlan i Göteborg.

Adress: Urmakaregatan 22

Lina Loca Gustafsson

Textilkonst 

Jag har just tagit Kandidatexamen i textilkonst på HDK-Valand. Jag använder mig av olika tekniker och material bland annat textil och metall för att arbeta med det undermedvetna och det oändliga, att man med sina drömmar kan uppleva allt utan begränsningar.

Jag skapar objekt och målningar som för mig leder till en bortom-denna-världen-känsla.

www.linaloca.se

Adress: Rymdtorget 2

Luis Hinojosa Montellano

Icke planlagd, subjektiv konst

Som barn framställde jag bilder från mitt inre liv, ansikten som jag tecknade ur min fantasi blev ofta ett igenkännande av något som skett tidigare, utan att jag tänkt på det när jag tecknade. När jag gick konsthögskola ändrades inte konsten i sig, drivkraften och uttrycken var de samma i grunden.

Mina bilder hänger ihop, eller faller isär, de overkliga skeendena utvecklas parallellt med de verkliga. Det karikerande och det sagolika är nära sammanbundna med det verkliga. Kärleken, ensamheten, sorgen, energin och glädjen, tillsammans med satiren, är alltid närvarande. Jag planerar aldrig ett tema för mitt måleri.

Adress: Kvibergsnäs allé 24

Namo 

Keramik, skulptur 

När jag jobbar använder jag olika material och olika färgtekniker och det är det som gör att tavlorna får olika tekniker, och dessutom olika betydelser. Det första man ska tänka på när man jobbar är att det ska ge en återkoppling. 

Adress: Zenitgatan 32 (baksidan)

Nina Ahvenvaara 

Måleri 

Jag är född och uppvuxen i Bergsjön, Göteborg och bor idag med mina barn i Kortedala. Färg på fingrarna har jag haft sen jag var liten. Genom åren har jag provat olika stilar och utvecklat mig själv och hittat min stil. Det senaste som jag gjort i några år är nu är att måla med allt förutom penslar...
Jag vill få fram en bild i rörelse samt nyfikenhet till min konst.

Adress: Kortedala Torg 3

Sissel Willbro

Keramik 

Älskar att skapa med olika former av material och har bland annat hittat tillbaka till keramiken. Här får bruksföremål och konst mötas, ofta i jordnära toner där det rustika får möta det finstämda.

Adress: Övre kaserngården 12

Sophia Lindström

Måleri 

Jag målar det jag känner för, det kan bli en abstrakt känsla eller roliga djur för att fylla en tom vägg i barnens rum. I mitt skapande använder jag mig främst av akvarell, men även andra tekniker så som akryl, tusch och digitala verktyg. Det brukar dock alltid återkomma till blommor, djur och vardagselement, sådant jag själv skulle vilja hänga upp i mitt hus. Jag är självlärd med en och annan kurs för att upptäcka nya tekniker. 

Adress: Kulturlyckan, Österlyckan 3 

Terése Arvidsson

Måleri, teckning

Terése Arvidsson målar i olja och akvarell, ofta med motiv från naturen. Något som fascinerar och som hon gärna vill fånga är hur ljuset faller och skuggor spelar, antingen i uttrycket i ett ansikte eller mellan grenarna på ett träd.
Det blir också en del teckning i form av detaljrika illustrationer av olika djur, som trycks som art prints.

Instagram: @teresearvidsson

Adress: Övre Kaserngården 12

Tina Haldorsson

Måleri, tuft, akvarell och emalj

Det är det egna livet och dess stämningar som startar min konstnärliga process. I måleriet finner jag en livsnödvändig frihet. Färgerna och formerna är för mig ett språk som är i sig själva nog. De behöver inte översättas eller tolkas. Målningarna växer fram organiskt, det ena ger det andra. Finns det en känsla så följer jag den. Jag målar det jag har behov av och känslar fram de former och färger jag behöver under resans gång.

www.haldorsson.com

Adress: Ungmästaregatan 43

Tommy Sjöberg

Foto

Utgör en tredjedel av Svarta Örnens Kulturförening och är en självlärd hobbyist som främst arbetar med stämning och känsla inom såväl foto som musik och ljudkonst. Strävar efter att ta dig med till platserna du missat och se de redan bekanta på nya vis.

Adress: Kvibergsnäs allé 24

Föreningar och övriga utställningar

Navet, Kulturföreningen Bob och Kvinnocenter

Kulturföreningen Bob, Navet i Bergsjön och Kvinnocenter arbetar alla på olika sätt för att erbjuda träffpunkter, demokratiska plattformar och verksamhet för samtal, konst och kultur för oss som bor i Bergsjön. Vi vill att alla som bor i Bergsjön ska kunna påverka sitt liv, vardag och samhälle.

I år samarbetar vi med gemensam utställning av textilkonst och workshop i att göra ljudkonst, electronica och podd i båda våra lokaler. Välkomna!

Adress: Rymdtorget 2 och Stjärnbildsgatan 28

ÖGAT Östra Göteborgs Alternativa Träffpunkt

Ögat är en förening i Gamlestan med fokus på social hållbarhet genom kreativitet. Vi skapar en plattform för kreativa uttryck genom våra verkstäder och projektsamarbeten runt om i regionen.

På den gemensamma utställningen får du se våra egna arbeten men även arbeten från workshops och cirklar.

Vi visar allt från textilkonst med shibori, keramik, teckning, bronsgjutningar till hantverket marmorering och ådringsmåleri, med mera.

Varmt välkommen till våra mysiga lokaler.

www.ögat.net

Adress: Götaholmsgatan 22

Bergsjöskolan – Skolan mitt i byn

Barn och ungdomar från Bergsjön ställer ut sina verk. 

Lördag kl 11–15
Adress: Rymdtorget 6A

Bergsjöns kyrka

Kyrkans café håller öppet. Morgan Andersson ställer ut träskulpturer och Helena Bjurulf textilkonst och keramik. Broderier av Narges Mohebi och Ehrar Amir Hosseiny, designad av  Anne-Marie Ingvarsson och Maria Falk. Utställning av akvarell-, olje- och akrylmålning.

Fredag–lördag kl 13–16
Söndag kl 11–16
Adress: Rymdtorget 5A

Hela stadens galleri

Göteborgs 400-årsjubileum och Göthenburgo har tillsammans med hundratals göteborgare skapat utställningen 100 platser, 10 illustratörer – en stad. Utanför Prioritet Serneke Arena i Kviberg ser du göteborgarnas 10 favoritplatser i Östra Göteborg.

 Adress: Kruthusvägen 2-4


Konst på Rymdtorget

Kom och se den konst som Familjebostäders feriearbetare har gjort på Rymdtorget.

Adress: utanför Svenska kyrkan, Rymdtorget 5

Kvibergsskolans Tidsresa

Elever i årskurs 4-8 på Kvibergsskolan ställer ut sina digitala verk i Navet på Kvibergsskolan. Temat de har arbetat med kallas för TIDSRESAN.

Adress: Kvibergsskolan (i Navet), Luftvärnsgatan 25

ÖGAT Östra Göteborgs Alternativa Träffpunkt

Ögat startades 2016. I våra lokaler i Gamlestaden finns keramikverkstad, textilverkstad, musikstudio, replokal och ett medlemscafé Verksamheten drivs ideellt och har fasta medlemmar, inhyrare, cirklar och emellanåt workshops, utöver det har vi ofta något publikt projekt på gång i olika samarbeten.

Under konstrundan öppnar vi våra verkstäder och visar vad vi har jobbat med under året. Välkommen in på en fika och kika runt.

Adress: Götaholmsgatan 22

 Vad betyder Bergsjön för mig?

Gatukonst skapad av Familjebostäders feriejobbare sommaren 2020, under ledning av Johanna Burai.

 Adress: Rymdtorget, utanför Svenska kyrkan och Siriusgatan 78 (trappan)