Anmäl dig att medverka

Alla konstnärer som bor eller verkar i Bergsjön, Kortedala, Kviberg, Gamlestaden eller Utby i Göteborg – nu är det dags att anmäla dig till Konstrundan i Östra Göteborg 8–10 november 2024! Sista dag att anmäla dig är 11 augusti.

Är du konstnär? Bor du eller verkar du i Bergsjön, Kortedala, Kviberg, Gamlestaden eller Utby? Vill du eller din förening ställa ut din konst eller hantverk och vara en del av Konstrundan i Östra Göteborg? 

Konstrundan 8–10 november är en möjlighet för dig att visa upp dina konstverk för en bred publik. Du får också chans att möta nya människor och inspireras av andra konstnärer i området.

Anmäl dig till Konstrundan i Östra Göteborg

Kravet för att få ställa ut på konstrundan är att du bor eller verkar i Bergsjön, Kortedala, Kviberg, Gamlestaden eller Utby.

Du behöver också ha en lokal i detta område att ha din utställning i. Det kan till exempel vara en ateljé, en föreningslokal eller ditt hem!  

Anmäl dig senast 11 augusti.

Anmäl dig till Konstrundan 2024

OBS: När du anmäler dig får du direkt ett bekräftelse-mejl. Om du inte får ett mejl har anmälan inte skickats in. 

Skicka in information om dig och din konst

Redan i anmälan skickar du in texter som beskriver dig och din konst samt minst två bilder varav en på dig och en på din konst.

Fotografera så att det är mycket luft runt dig och din konst. Då kan vi lättare anpassa bilderna till hemsidan och sociala medier. 

Förbered

  • Text som beskriver dig som konstnär
  • Text som beskriver din konst
  • Foto på dig
  • Bild/foto på din konst
  • Andra fotografier du vill skicka in, till exempel fler bilder på dig och din konst, eller på lokalen där du ska stätta ut 

Efter att du gjort anmälan och fått din medverkan bekräftad får du gärna skicka in filmer eller bilder så att vi kan marknadsföra konstrundan och din utställning ännu bättre!  

Vill din förening delta i konstrundan?

Är ni en förening eller flera konstnärer som ställer ut i gemensam lokal? Tänk på att göra en anmälan per konstnär så att varje konstnär får en plats på samlingsutställningen. Om ni endast gör en anmälan för hela föreningen lämnar föreningen in ett gemensamt verk till samlingsutställningen.

Om Konstrundan

På konstrundan bjuder du in till en utställning i egen lokal 9–10 november och du medverkar också på samlingsutställningen på Kulturhuset Bergsjön 8–10 november. Som medverkande konstnär får du dessutom exponering av din konst via sociala medier, konstrundans hemsida och trycksaker.

Information om Konstrundan i Östra Göteborg