En av utställningarna under konstrundan 2018.

Konstrundan 2020

Nu planerar vi för årets konstrunda, den tredje i ordningen. Alla är välkomna till en fantastisk helg där lokala konstnärer och föreningar visar upp sin konst. Du kommer återigen att kunna greppa en karta och ta dig runt i stadsdelen för att njuta av akvareller, fotografier, keramik och mycket annat.

Konstrundan i korta drag

Konstrundan startar med en gemensam vernissage på fredagskvällen, den 23 oktober, vilket är samma kväll som Kulturnatta. Där kommer alla anmälda konstnärer att ha ett av sina verk med. Adressen är Stall 11, Kvibergs marknadsstallar.

Under lördagen och söndagen genomförs själva konstrundan i konstnärernas egna lokaler/ateljéer utspridda i stadsdelen. Alla medverkande konstnärer finns med i ett tryckt program med en karta som visar var respektive utställning finns ladda ner programmet som pdf här. Programmet kan också hämtas på Stall 11 eller i något av biblioteken i Kortedala, Bergsjön eller på Världslitteraturhuset.

Du kan också se våra utställare och ett smakprov av deras verk på Facebook eller Instagram.

Konstrundan arrangeras av Kulturhuset Bergsjön, Göteborgs Stad i samarbete med lokala konstnärer och kulturföreningar samt Medborgarskolan, Higab, Göteborgslokaler och Familjebostäder.