Anmäl dig till Konstrundan i Östra Göteborg!

Publicerad 27 maj 2024

Är du en konstnär som bor eller verkar i Bergsjön, Kortedala, Kviberg, Gamlestaden eller Utby i Göteborg? Nu är det dags att anmäla dig till Konstrundan i Östra Göteborg 8–10 november 2024! Sista dag att anmäla dig är 11 augusti.

Är du konstnär? Vill du eller din förening ställa ut din konst eller hantverk och vara en del av Konstrundan i Östra Göteborg?

Konstrundan 8–10 november 2024 är en möjlighet för dig att visa upp dina konstverk för en bred publik. Du får också chans att möta nya människor och inspireras av andra konstnärer i området. 2023 deltog drygt 60  konstnärer på både separatutställningar och grupputställningar.

Mer information och anmälan

Vem kan ställa ut på Konstrundan? 

Kravet för att få ställa ut på konstrundan är att du bor eller verkar i Bergsjön, Kortedala, Kviberg, Gamlestaden eller Utby. Du behöver också ha en lokal i detta område att ha din utställning i. Det kan till exempel vara en ateljé, en föreningslokal eller ditt hem.  Om du inte har en lokal kan du anmäla dig ändå och ange att vi ska kontakta dig om vi kan erbjuda utställningslokal.

Om Konstrundan

På konstrundan bjuder du in till en utställning i egen lokal 9–10 november och du medverkar också på samlingsutställningen på Kulturhuset Bergsjön 8–10 november. Som medverkande konstnär får du dessutom exponering av din konst via sociala medier, konstrundans hemsida och trycksaker.

Information om Konstrundan i Östra Göteborg