Foto: Klas Erikson

Om Klubbvägen

Klubbvägen daglig verksamhet finns på Välenområdet i Västra Frölunda. Hos oss finns specialutbildad personal och vi har en stor mängd olika aktiviteter och arbetsuppgifter som vi anpassar till just dig och det du behöver. Du tar dig enkelt hit med buss.

Inriktning

Vi erbjuder verksamhet för personer inom autismspektrum.

Arbetssätt

  • lågaffektivt bemötande
  • tydliggörande pedagogik
  • alternativ och kompletterande kommunikation(AKK).

Antal deltagare

Vi har plats för 13-15 deltagare.

Våra mål och vår värdegrund

Vi arbetar för ökad delaktighet och främjar kommunikation och samspel. Vi vill ge dig en trygg miljö som lockar till både aktivitet och avslappning och som anpassas till olika behov.

Personal

Som stöd för dig som deltar i Klubbvägens aktiviteter finns det stödassistenter som stöttar dig utifrån dina förutsättning. Vi pratar svenska, engelska, polska, kroatiska och serbiska. Vår personal har hög kompetens inom autismspektrum.

  • Stödassistenter
  • Stödpedagoger

Våra lokaler

Vi har tre hus som vi kallar paviljonger som ligger på markplan.

Inne

I våra lokaler finns både mindre och större rum som vi använder utifrån ditt behov.

Mat

Du har möjlighet att värma egen mat eller köpa på plats.

Ute

Välenområdet är ett vackert naturlandskap där det finns många fina promenadstigar. Det finns fotbollsplaner i området samt en golfbana med affär och restaurang. Från oss tar det cirka 15 minuter att promenera till Frölunda Torg.

Resa hit

Vi finns på Klubbvägen 55 i Västra Frölunda. Hållplatsen Hultsbro är närmast.​​ Du kan också ta dig hit med taxi där vår personal möter upp dig vid dörren.

Faktablad

Faktablad för Klubbvägen daglig verksamhet, PDF