Fotograf Frank & Ernest Syntolkning: Fem stycken elever sitter och studerar runt ett bord

Gymnasiedagarna och Öppet hus

Hur vet du att en skola är rätt för just dig? Ta tillfället i akt och prata med elever och lärare på skolan och bilda dig en egen uppfattning om oss. Under hösten kan du passa på att möta oss under Gymnasiedagarna 26-28 oktober och besöka vårt öppna hus den 13 november.

Gymnasiedagarna

Även i år kommer gymnasiemässan att vara digital. Du kan läsa mer om hur du deltar på Gymnasiedagarna. Är du redan nu nyfiken på vår skola kan du följa oss i sociala medier och se hur vi har det på vår skola.

Öppet hus hösten 2021

Varmt välkommen till oss på Elitidrottsgymnasiet Katrinelund på öppet hus för att se vår fantastiska skolbyggnad och prata med oss om våra olika program. På plats finns elever, lärare, rektorer och skolpersonal redo att visa er runt  och svara på era frågor. I år erbjuder vi både fysiskt och digitalt öppet hus.

VARMT VÄLKOMMEN FÖLJANDE DATUM:

Öppet hus på Katrinelundsgymnasiet 13 november 2021 Klockan 10-14
Digitalt öppet hus 24 november 2021 Klockan 17-19