Foto: Thirdman

Karriärvägledning i tre delar


Vi erbjuder ett karriärvägledningsprogram i tre delar. Varje del tar två timmar. Du väljer själv om du vill delta på en eller flera delar. När du deltar i detta program kan du tillsammans med andra utbyta tankar, få inspiration och utöka dina perspektiv genom övningar och samtal. Du får vägledning i att stärka din kunskap om dig själv, synliggöra valstrategier och kunskap om beslutsfattande och genomförande. Karriärvägledning kan hjälpa dig på vägen mot ditt mål.

Om programmet

Genom programmet kan du tillsammans med andra utbyta tankar, få inspiration och utöka dina perspektiv genom övningar och samtal. Du får vägledning i att stärka din kunskap om dig själv, synliggöra valstrategier och kunskap om beslutsfattande och genomförande. Karriärvägledning i grupp kan hjälpa dig på vägen mot ditt mål.

Fysiskt och digitalt

Du kan följa varje workshop på det sätt som passar dig bäst.

Antingen på Brogatan 4 i Göteborg eller via länk.

Del 1: Kunskap om mig själv

Vad är viktigt för dig? Vilka är dina styrkor och vad betyder de för dig? Genom att lära känna dig själv bättre kan du lättare hitta vägen mot ditt mål. Tillsammans gör vi övningar och samtalar om behov, intressen, förmågor, egenskaper, värderingar och erfarenheter.

Boka del 1

Del 2: Kunskap om alternativen

Vad finns det för olika yrken? Vad är viktigt för dig i ett arbete? Vi pratar också om hur arbetsmarknaden ständigt är under förändring och hur det kan påverka dina val.

Boka del 2

Del 3: Kunskap om beslutsfattande och genomförande

Hur tar du beslut och hur skapar du en handlingsplan för att nå dina mål? Tillsammans gör vi övningar kring beslutsfattande och pratar om hur du kan hitta ditt nästa steg.

Boka del 3

Du bör delta i hela programmet

Vi rekommenderar att du deltar i hela programmet men du får givetvis delta i enstaka tillfällen om det passar bättre för dig. Vill du delta i hela programmet måste du boka in dig på alla delarna.