Karriärvägledning i grupp

Vi erbjuder ett program som heter “Karriärvägledning i grupp”. Programmet består av tre  delar. Varje del tar två timmar där vi träffas i grupp online. Du väljer själv om du vill delta på en eller flera delar. Genom att arbeta i grupp tillsammans med andra personer som har samma funderingar som du, kan du få nya erfarenheter och känna ett stöd från de andra i gruppen.

Det finns för närvarande inga tider att boka

så fort programmet startar kan du anmäla dig på den här sidan.

Information om programmet

Genom programmet kan du tillsammans med andra utbyta tankar, få inspiration och utöka dina perspektiv genom övningar och samtal. Du får vägledning i att stärka din kunskap om dig själv, synliggöra valstrategier och kunskap om beslutsfattande och genomförande. Karriärvägledning i grupp kan hjälpa dig på vägen mot ditt mål.

Del 1: Kunskap om mig själv

Vad är viktigt för dig? Vilka är dina styrkor och vad betyder dem för dig? Genom att lära känna dig själv bättre kan du lättare hitta vägen mot ditt mål. Tillsammans gör vi övningar och samtalar om behov, intressen, förmågor, egenskaper, värderingar och erfarenheter.

Del 2: Kunskap om alternativen

Vad finns det för olika yrken? Vad är viktigt för dig i ett arbete? Vi pratar också om hur arbetsmarknaden ständigt är under förändring och hur det kan påverka dina val.

Del 3: Kunskap om beslutsfattande och genomförande

Hur tar du beslut och hur skapar du en handlingsplan för att nå dina mål? Tillsammans gör vi övningar kring beslutsfattande och pratar om hur du kan hitta ditt nästa steg.

Du bör delta i hela programmet

Vi rekommenderar att du deltar i hela programmet men du får givetvis delta i enstaka tillfällen om det passar bättre för dig. Vill du delta i hela programmet så måste du boka in dig på alla delarna.