Foto: Ian Schemper

Personlig träning

Vad har du för mål? Bättre kondition, muskeluppbyggnad, viktnedgång eller något annat? Våra personliga tränare hjälper dig att nå dina personliga mål.

Varför en personlig tränare (PT)?

  • Du får stöd i att komma igång eller ta din träning till nästa nivå
  • Du får ut det mesta möjliga av din träning
  • Du får ett träningsupplägg anpassat för just dig, utifrån dina förutsättningar och dina mål
  • Du får coachning under hela träningspasset

Hur går det till?

När du har anmält ditt intresse kommer din personliga tränare att kontakta dig för ett gratis introduktionssamtal. Här bestämmer ni vilken typ av PT-paket som är lämpligast för dig. Introduktionssamtalet är utöver de PT-tillfällen som du köper. Du kan välja mellan tre eller tio tillfällen, på 60 minuter.

Tränaren är med dig under hela träningspasset för att se till att du gör dina rörelser rätt, men också för att motivera dig att prestera ditt bästa och utvecklas.

Personlig träning i grupp

Är ni en liten grupp på två till fyra personer som har liknande förutsättningar och mål med er träning? Då kan personlig träning i grupp vara något som passar er. Vi tränar i grupp tillsammans på ett roligt och effektivt sätt utifrån ett program som är anpassat för just er grupp.

Intresseanmälan

Vill du ha ytterligare information om personlig träning kan du fylla i formuläret här nedanför så kontaktar vi dig. Du kan naturligtvis även fråga personalen i receptionen på anläggningen eller ringa om du undrar över något.

Anmäl intresse

Priser

Du som har periodkort har 15 % rabatt på personlig träning.

Priser för personlig träning