Till innehåll

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 6 juni

Senast uppdaterad: 12 maj 2021 klockan 09:51 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Suzanne Dahlin

Kaggeleds träffpunkt

Aktiviteter i gemenskap – för ett gott liv

Observera att det för närvarande är begränsat antal deltagare och föranmälan till våra aktiviteter. Läs mer under kontakt och öppettider.

Välkommen till vår träffpunkt för seniorer i hjärtat av Torpa. Den ligger i entréplan på Kaggeledshuset, ett av Göteborgs nyaste äldreboende. Du kan ta flexlinjen som stannar precis utanför eller spårvagn 1 och 5 till Kaggeledstorget och gå den sista biten. Här hos oss kan du träffa nya och gamla vänner, ta en fika och delta i våra aktiviteter. I vår kreativa klubb kan du göra egna gratulations-, jul- och påskkort. Vi har allt material till självkostnadspris. Populärt hos oss är också att delta i någon av våra diskussionsgrupper. Vi promenerar regelbundet tillsammans i det natursköna Skatåsområdet. En gång i veckan spelar vi inomhusboule. Har du andra önskemål vill vi gärna ta del av dem.

Kom gärna och ät lunch i restaurang Kaggeled. Den ligger granne med träffpunkten, så du kan komma till våra aktiviteter både före och efter maten. Vår måltidsvärdinna visar dig gärna tillrätta om du önskar och behöver.

I huset finns ett gym där du som är senior kan träna utan kostnad.

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}