Aktuellt

 • Sommar i Jubileumsparken 2022

  Publicerad 21 juni 2022
  Här kan du läsa om alla sommarens aktiviteter i Jubileumsparken.
 • Välkommen på sommaröppning av Jubileumsparken

  Publicerad 3 juni 2022
  I juni slår Jubileumsparken återigen upp portarna för göteborgarna. Det firar vi med ett fullspäckat program i parken, bland annat med årets första dopp och en politikerregatta.
 • Seglarläger för barn och unga med olika funktionalitet

  Publicerad 28 april 2022
  I sommar bjuder föreningen Passalen in till seglarläger i Jubileumsparken. Alla barn och ungdomar är välkomna oavsett funktionalitet eller förkunskaper.
 • Helgsegling hela sommaren från 7 maj

  Publicerad 13 april 2022
  Under lördagar och söndagar under hela sommaren kan du prova på segling i Jubileumsparken. Båtarna är tillgänglighetsanpassade för att alla ska kunna segla, oavsett ålder och funktionalitet.
 • Bygget av parkdelen i Jubileumsparken pausas

  Publicerad 24 november 2021
  Det danska byggföretaget Barslund, som bygger parkdelen av Jubileumsparken, har försatts i konkurs. Därför står arbetet med parkdelen i Jubileumsparken still. Beskedet påverkar inte bygget av servicebyggnader, ombyggnad av bastu samt byggnation av hamnbadet då de görs av andra entreprenörer.
 • Byggstart i Jubileumsparken 18 januari för utflyktslekplats och gröna gläntor

  Publicerad 7 januari 2021
  Den 18 januari börjar vi bygga de första permanenta delarna av Jubileumsparken på land, med utflyktslekplats och grönskande gläntor. Under hela byggtiden ska Jubileumsparken vara öppen och tillgänglig i delar.
 • Byggnation och framkomlighet i Jubileumsparken

  Publicerad 2 mars 2020
  I januari 2021 började vi bygga de första permanenta delarna av Jubileumsparken på land, som ska stå färdiga under 2022 och 2023. Under hela tiden som byggnation pågår är delar av den befintliga parken öppen och tillgänglig.