Aktuellt

 • Pontonerna till nya hamnbadet är på plats

  Publicerad 8 februari 2023
  Ett skepp kom lastat. Idag anlände pråmen ”Berta” till Göteborg och Frihamnen. I lasten finns pontoner till det nya hamnbadet.
 • Nu söker Jubileumsparken personal till säsongen 2023

  Publicerad 29 januari 2023
  Är du en fena på service och tycker om att vara ute? Kanske brinner du för att segla? Ansökan för säsongen 2023 i Jubileumsparken är öppen och det finns tre olika tjänster att söka.
 • ”Allmänna badet” är stängt för säsongen

  Publicerad 21 oktober 2022
  Den 16 oktober var sista baddagen för i år i ”Allmänna badet”. Under hösten och vintern fortsätter byggnationen av det nya hamnbadet.
 • Värmetält och kallbad i Jubileumsparken

  Publicerad 30 september 2022
  Från och med lördag 1 oktober kommer det finnas ett tält vid ”Allmänna badet” där du kan värma dig mellan doppen. Badet kommer att hålla öppet för kallbad fram till mitten av oktober.
 • Välkommen på sommaröppning av Jubileumsparken

  Publicerad 3 juni 2022
  I juni slår Jubileumsparken återigen upp portarna för göteborgarna. Det firar vi med ett fullspäckat program i parken, bland annat med årets första dopp och en politikerregatta.
 • Bygget av parkdelen i Jubileumsparken pausas

  Publicerad 24 november 2021
  Det danska byggföretaget Barslund, som bygger parkdelen av Jubileumsparken, har försatts i konkurs. Därför står arbetet med parkdelen i Jubileumsparken still. Beskedet påverkar inte bygget av servicebyggnader, ombyggnad av bastu samt byggnation av hamnbadet då de görs av andra entreprenörer.
 • Byggstart i Jubileumsparken 18 januari för utflyktslekplats och gröna gläntor

  Publicerad 7 januari 2021
  Den 18 januari börjar vi bygga de första permanenta delarna av Jubileumsparken på land, med utflyktslekplats och grönskande gläntor. Under hela byggtiden ska Jubileumsparken vara öppen och tillgänglig i delar.
 • Byggnation och framkomlighet i Jubileumsparken

  Publicerad 2 mars 2020
  I januari 2021 började vi bygga de första permanenta delarna av Jubileumsparken på land, som ska stå färdiga under 2022 och 2023. Under hela tiden som byggnation pågår är delar av den befintliga parken öppen och tillgänglig.