Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 24 november 2020 klockan 15:48 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet till exempel, har tillfälligt stängt. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Jubileumsparken

En mötesplats för alla där staden möter vattnet

Jubileumsparken är ett resultat av göteborgarnas önskemål om grönområden och att komma närmare vattnet, inför stadens 400-årsjubileum och byggandet av Älvstaden. Sedan 2014 har prototyper som bad och bastu byggts i Frihamnen på platsen för parken, tillsammans med göteborgarna. Under våren 2020 började vi bygga den permanenta parken som ska växa fram under kommande år.

Aktuellt

Skänk ytterkläder och sprid värme med Jubileumsparkens ”Wall of kindness”

Publicerad 27 november 2020
Har du en jacka som du inte använder? Då kan du skänka den till Jubileumsparkens ”Wall of kindness”. Där hängs de skänkta plaggen för att den som behöver ska kunna hämta ett plagg. Inlämning sker 30 november till och med 13 december.

Allmänna bastun stängd för besök tillsvidare

Publicerad 30 oktober 2020
Med anledning av de nya rekommendationerna för att minska smittspridningen av covid-19 stänger vi Allmänna bastun för besök tillsvidare.

Jubileumsparksprofilen Joakim Andersson går vidare till nytt uppdrag

Publicerad 10 september 2020
2017 började Joakim arbeta som parkvärd i Jubileumsparken. Det var hans första jobb med lönebidrag och kom att mycket både för honom och för Jubileumsparken. Nu har Joakim gjort sin sista dag i parken och uppmärksammas av kollegorna för sitt fantastiska arbete.
${loading}