Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Jubileumsparken

En mötesplats för alla där staden möter vattnet

Jubileumsparken är ett resultat av göteborgarnas önskemål om grönområden och att komma närmare vattnet, inför stadens 400-årsjubileum och byggandet av Älvstaden. Sedan 2014 har prototyper som bad och bastu byggts i Frihamnen på platsen för parken, tillsammans med göteborgarna. I januari 2021 började vi bygga den permanenta parken som ska växa fram under kommande år.

Aktuellt

Sök sommarjobb i Jubileumsparken

Publicerad 19 februari 2021
Jubileumsparken söker personal till sommarsäsongen 2021.

Upptäck det blöta Göteborg på land och vatten med lek och segling

Publicerad 9 februari 2021
Från 3 maj är förskole- och skolklasser välkomna till Jubileumsparken för att lära om, leka med och segla på vattnet i staden. Nytt för i år är att seglingen kombineras med en aktivitet i uteklassrummet ”Näsan i blöt” om stadens och människans relation till vatten, regn och stigande vattennivåer.

Så deltar du online i "Jubileumsparken läser"

Publicerad 4 februari 2021
Från 4 februari till och med maj är du välkommen att delta i Jubileumsparkens bokklubb online. Vi läser och diskuterar fem av de 100 just nu populäraste böckerna på stadsbiblioteket.
${loading}