Till innehåll

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Senast uppdaterad: 23 mars 2020 klockan 08:29 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att det finns en allmän smittspridning i samhället. Göteborgs Stad följer noggrant händelseutvecklingen. På krisinformation.se kan du hålla dig uppdaterad på läget. Tvätta händerna ofta och begränsa sociala kontakter där smitta riskerar att överföras.

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Jubileumsparken

En mötesplats för alla där staden möter vattnet

Jubileumsparken är ett resultat av göteborgarnas önskemål om grönområden och att komma närmare vattnet, inför stadens 400-årsjubileum 2021 och byggandet av Älvstaden. Sedan 2014 har prototyper som bad och bastu byggts i Frihamnen på platsen för parken, tillsammans med göteborgarna. Under 2020 börjar vi bygga den permanenta parken. Första etappen med nytt bad och utflyktslekplats ska vara klar till 5 juni 2021.

Aktuellt

Vill du gifta dig i bastun i Jubileumsparken 5 juni?

Publicerad 6 mars 2020
Under West Pride, den 5 juni, kommer fyra par att kunna gifta sig i bastun i Jubileumsparken. Låter det intressant? I så fall är ni välkomna att anmäla ert intresse till oss i parken.

Byggnation och framkomlighet i Jubileumsparken

Publicerad 2 mars 2020
Nu förbereder vi för att börja bygga de permanenta delarna av Jubileumsparken. Till den 5 juni 2021 ska ett nytt bad och en utflyktslekplats stå klara och invigas. Under hela tiden som byggnation pågår ska stora delar av parken vara tillgänglig.
${loading}