Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 4 mars 2021 klockan 14:02 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Sharon Raoufi

Johannebergsskolan

Johannebergsskolan består av två skolenheter med olika pedagogisk inriktning: Johannebergsskolan Estetisk från förskoleklass till årskurs 6 och Johannebergsskolan Montessori från förskoleklass till årskurs 5. Vi har även ett fritidshem. På Johannebergsskolan går cirka 600 elever.

Aktuellt

Information om förändringar för skolenheter från höstterminen 2021

Publicerad 23 november 2020
Politikerna i grundskolenämnden har beslutat om förändringar för skolenheter som finns på samma adress från att läsåret startar hösten 2021. Johannebergskolan estetiska och montessori berörs inte av beslutet. Läs mer här om varför vi gör förändringarna och vilka skolor som berörs.

Rektorsverkstad nummer 4 år 2020, tema: skapa en jämställd skolkultur som främjar både pojkar och flickor

Publicerad 16 november 2020
En onsdag i månaden har grundskoleförvaltningen en rektorsverkstad för alla rektorer i Göteborgs kommunala grundskolor. Vid varje tillfälle ställer vi tre frågor till en av rektorerna. Den här gången är det rektor Anders Wallin som svarar.

Johannebergsskolans elever springer runt jorden

Publicerad 19 mars 2020
Tillsammans med elever från hela världen ska de ta sig runt jorden och samtidigt lära sig mer om de globala målen och barns rättigheter.
${loading}