Digitala jämlikhetskonferensen 2020

En månad av inspiration och kunskap i arbetet för en mer jämlik stad. Digital, kostnadsfri och öppen för alla. Här släpper vi kunskap och inspiration i olika format från och med 27 maj. Innehållet går att titta på när du vill.

Teman och datum:


Vi bryr oss och tänker nytt. Jämlikhetskonferensen ställs om från en heldag till fyra teman i fyra digitala format under fyra veckor. Med start 27 maj släpps kunskap och inspiration i form av filmade föreläsningar, reportage, poddar och artiklar.

Varje vecka har ett eget tema med koppling till arbetet för en mer jämlik stad. Allt innehåll kommer du att hitta här på goteborg.se/jamlikt, det är öppet för alla och ingen anmälan krävs. För Göteborgs Stads medarbetare kommer också veckovis information vid varje släpp på stadens intranät. Innehållet släpps klockan 9 på morgonen. Det går att titta på när man vill och är inte direktsänt. Produktionerna är olika långa och med olika karaktär beroende på vad som berättas.

Årets konferens blir inte samma mötesplats som vi är vana vid, men under hela våren och sommaren kan du skicka in dina frågor till jamlikt@goteborg.se. Efter sommaren släpps en avslutande del där ansvariga och experter svarar på frågor.

Jämlikhetskonferensen 2020 är en del av ESF-projektet ”Socialt innovationslabb – för jämlik stad och hållbart arbetsliv” och medfinansieras av Europeiska socialfonden.

Kontakt: jamlikt@goteborg.se