Till innehåll
Foto: Wigglerpadrao, Pixabay

Integrationscentrum

En bra start i Sverige - med lärande, möten och delaktighet

Integrationscentrum är till för dig som är nyanländ; hos oss kan du: läsa samhällsorientering eller någon av de fördjupningskurser vi erbjuder, få individuell hjälp på vårt flerspråkiga informationskontor, gå på tematräffar och andra aktiviteter. Välkommen, vi önskar dig en bra start i Sverige!

Aktuellt

Nyckelprojektet besöker Welcome house

Publicerad 10 november 2022
Det finns mycket som kan förvirra för den som är nyanländ. Många olika myndigheter, regelverk, språk och fönsterkuvert. I den här texten belyser vi två insatser i Stockholm och Uppsala som vill förenkla för målgruppen.

Spridningskonferens för Nyckelprojektet

Publicerad 10 november 2022
Den 24 november hålls spridningskonferensen för Nyckelprojektet. Sista anmälningsdag är den 14 november. - Konferensen kommer ge insyn i olika gruppers utmaningar för att komma i arbete och flera olika användbara metoder för att påskynda det, säger projektledare Paul Wallner.

”Vi sätter individen i centrum”

Publicerad 10 november 2022
Metoden Tjänstedesign har fungerat mycket bra för att uppnå målen i Nyckelprojektet. Det säger samhällsvägledaren Debesai Berhane. - Vi sätter målgruppen i centrum och utgår från individens situation, säger han.
${loading}