Till innehåll
Foto: Wigglerpadrao, Pixabay

Integrationscentrum

En bra start i Sverige - med lärande, möten och delaktighet

Integrationscentrum är till för dig som är nyanländ; hos oss kan du: läsa samhällsorientering eller någon av de fördjupningskurser vi erbjuder, få individuell hjälp på vårt flerspråkiga informationskontor, gå på tematräffar, delta i Kvinnokompassen, anmäla dig till Språkvän och andra aktiviteter. Välkommen, vi önskar dig en bra start i Sverige!

Aktuellt

Temaföreläsning: Tänker du vaccinera dig mot Covid-19?

Publicerad 9 mars 2021
Hälsa är det viktigaste vi har! Det har coronapandemin påmint oss om tydligt. Nu finns det flera vaccin mot coronaviruset. Vaccineringen har startat. Alla över 18 år rekommenderas att ta vaccinet, men det är frivilligt...

Ring Informationskontoret istället - minska smittspridningen

Publicerad 7 april 2020
Informationskontoret har nu mottagning på telefon för att minska smittspridningen av coronaviruset Covid-19. Ring eller mejla oss dina frågor för hjälp/service. På grund av de skärpta Corona-råden kan du för närvarande inte boka fysiska besök till informationskontoret.

Information från Integrationscentrum om covid-19 på olika språk

Publicerad 31 mars 2020
Information från Integrationscentrum på arabiska, dari, somaliska och tigrinja om att undvika att träffas i större grupper och att inte besöka äldre släktingar och personer i riskgrupper.
${loading}