Vi jobbar här

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på Innovation & business center, IBC, Biskopsgården.Tillsammans har vi en bred kompetens inom entreprenörsfrämjande arbete samt förståelse och närvaro för att möta människor med olika språk och kulturell bakgrund.

Annie Hohlfält

Enhetschef för Innovation & business center.

Annie har erfarenheter av att på olika sätt jobba med innovation och näringslivsutveckling från både privat och offentlig sektor samt akademin. Hon är en härlig nätverkande idéspruta som uppskattar gött tjöt en och en annan espresso!

språk: svenska och engelska

e-post: ann-louise.hohlfalt@vastrahisingen.goteborg.se
telefon: 031-366 60 19

Maud Hartelius

Maud är Innovation och business centers administratör och frontperson. Det är henne du möter i vår reception på Vårväderstorget 1 i Biskopsgården och det finns inget hon inte kan! Maud bjuder gärna på en kopp kaffe och är mån om att du ska känna dig välkommen!

språk: svenska och engelska.

e-post: maud.hartelius@vastrahisingen.goteborg.se
telefon: 070-7856688

Jasmine Soufi

Projektledare för MATNAVET, Container Kitchen och Acceleratorsprogrammet.

Jasmine är en vass projektledare med inriktning på kvinnors företagande. Hon är också specialist på nätverkande och stor erfarenhet av kultur och socialt företagande både i företags- och föreningsform. Goda kunskaper i affärsutveckling av samhällsnyttiga och hållbara affärsidéer. Jasmine ser och hör alla, men mest den som inte ser eller hör sig själv!

språk: svenska och engelska.

e-post:jasmine.soufi@vastrahisingen.goteborg.se
telefon: 031-366 54 49


Çağlar Önal

Projektledare för Sommarjobb för dig som går i grundskolan i Västra Hisingen.

Çağlar har en högskola utbildning inom ekonomi, logistik och ledarskap. Specialiserad inom affärsutveckling, logistik samt företagsköp. Çağlar har erfarenheter från olika branscher såsom egenföretagare inom konsulting, service, logistik och som företagsmäklare. Çağlars förmåga att alltid hålla huvudet kallt gör honom till en riktigt stöttepelare!

språk: svenska, engelska och turkiska

e-post: caglar.onal@vastrahisingen.goteborg.se
telefon: 031-366 69 32


Samira Savarani

Projektledare för projektet Start-up Fast Track som är inriktat mot utrikesföddas företagande.

Samira är civilekonom med en magister inom ekonomistyrning. Hon är specialiserad inom affärsutveckling. Hon har erfarenhet inom bankbranschen och är egenföretagare sedan 2010 där hon driver två företag. Samira brinner för multikulturell kompetens och återvunna idéer. Med henne kan man alltid räkna med att få saker och ting gjort!

språk: svenska, engelska och persiska.

e-post: samira.savarani@vastrahisingen.goteborg.se
telefon: 072-855 34 50


Lena Sjödin

Projektledare för Ferieentreprenörerna, Torgserien och Start-up Hisingen, inriktad mot ungas företagsamhet och kompetenshöjande aktiviteter.

Lena är specialiserad inom affärsutveckling och har i projektet en särskild inriktning mot ungas entreprenörskap (18-30 år). Stor erfarenhet inom handel, kultur, av marknadsföring och nätverksbyggande. Med Lena är det inte en fråga om när eller vad utan om HUR!

språk svenska och engelska.

e-post: lena.sjodin@vastrahisingen.goteborg.se
telefon: 031-366 54 41

Annika Hirsch-Berglund

Projektledare på Innovation & business center

Annika hjälper dig gärna med ditt CV och ditt personliga brev. Behöver du intervjuträna gör hon gärna det! Utbildad inom KBT och certifierad ICF-coach. Att se människor växa och hitta sin egen potential är en av hennes drivkrafter. Annika kan även hjälpa dig hitta en arbetsgivare eller praktikplats. Hon har lätt för att ta fram idéer utifrån ditt behov. Behöver du råd och hjälp med egen-anställning finns hon här även för det.

språk: svenska och engelska

e-post: annika.hirsch@vastrahisingen.goteborg.se
telefon: 031-366 69 53