Foto: John Ljungkvist

Veckomatsedel

Konferenslunch 90:– Serveras kl. 11.00 - 13.30. Soppa, salladsbuffé och kaffe ingår.

I vår restaurang serverar vi EKO-kött och MSC-märkt fisk i den mån det finns att tillgå.

Veckans miljövänliga/vegetariska alternativ, fråga serveringspersonal

Måndag 15 oktober
Skaldjursgratinerad fisk med potatismos
Honungsglaserad kyckling med het tomatsås, rostad potatis och aioli

Tisdag 16 oktober
Fisk med gräddkokt savoykål, senapscreme och kokt potatis
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Onsdag 17 oktober
Fiskbiffar med matjesröra och dillslungad potatis
Klassisk lasagne med tomatsallad

Torsdag 18 oktober
Fisk med krossad majrova, tomatpesto, vitvinssås och kokt potatis
Ärtsoppa med bog och köttkorv samt pannkaka med sylt och grädde

Fredag 19 oktober
Fredagsbuffé

 

 

                                              

Vår restaurang är KRAV-certifierad och har ett KRAV-märke. Detta innebär att minst 19 livsmedel alltid köps in som KRAV/EKO.