Foto: John Ljungkvist

Veckomatsedel

Konferenslunch 90:– Serveras kl. 11.00 - 13.30. Soppa, salladsbuffé och kaffe ingår.

I vår restaurang serverar vi EKO-kött och MSC-märkt fisk i den mån det finns att tillgå.

Veckans miljövänliga/vegetariska alternativ, fråga serveringspersonal

Måndag 5

Måndag 12 november
Fisk med dillpesto, sandefjordssås och kokt potatis
​Helstekt rostlock på kalv med het tomatsås, basilikacrème och vitlöksrostad potatis

Tisdag 13 november
Fisk med rostad palsternacka, hollandaise samt dillslungad potatis
​Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Onsdag 14 november
Fisk med selleripuré, kokt potatis och vitvinssås
​Karré med gorgonzolasås, rostad potatis och tryffelmajo

Torsdag 15 november
Fisk med oliver och kronärtskocka samt potatismos och fänkålssky
​Ärtsoppa med bog och köttkorv samt pannkaka med sylt & grädde

Fredag 16 november
Fredagsbuffé

 

 

                                              

Vår restaurang är KRAV-certifierad och har ett KRAV-märke. Detta innebär att minst 21 livsmedel alltid köps in som KRAV/EKO.