Foto: John Ljungkvist

Veckomatsedel

Konferenslunch 90:– Serveras kl. 11.00 - 13.30. Soppa, salladsbuffé och kaffe ingår.

I vår restaurang serverar vi EKO-kött och MSC-märkt fisk i den mån det finns att tillgå.

Veckans miljövänliga/vegetariska alternativ, fråga serveringspersonal
 

Måndag 19 november
Panerad fisk med gurksallad, limecrème och potatismos
Klassisk lasagne med tomatsallad och aioli

Tisdag 20 november
Fisk med hackat ägg, skirat smör och kokt potatis
Dillkött med rostad morot och kokt potatis

Onsdag 21 november
Lax med morotspuré, picklade grönsaker och sojasmör
Pannbiff med barbecuesås, bakad lök och stekt potatis

Torsdag 22 november
Fisk med ratatouille, saffransrouille och kokt potatis
​Ärtsoppa med bog och köttkorv samt pannkaka med sylt & grädde

Fredag 23 november
Fredagsbuffé

 

 

                                              

Vår restaurang är KRAV-certifierad och har ett KRAV-märke. Detta innebär att minst 21 livsmedel alltid köps in som KRAV/EKO.