Foto: John Ljungkvist

Veckomatsedel

Konferenslunch 109:– Serveras kl. 11.00 - 13.30. Soppa, salladsbuffé och kaffe ingår.

I vår restaurang serverar vi EKO-kött och MSC-märkt fisk i den mån det finns att tillgå.

Måndag 18 februari

Fisk med ångad spetskål, smörstekta champinjoner och smörad musselsås
Köttbullar med lingon, pressgurka, potatismos och gräddsås

Tisdag 19 februari

Fisk med grönt mos, skaldjurssås och blomkål
​Kyckling med grön curry och grönsaker samt ris

Onsdag 20 februari

Fisk med sparris & sockerärtor samt ärtpuré, brynt smör och kokt potatis
​Långbakad högrev med balsamicosky samt potatis- & selleripuré

Torsdag 21 februari

Laxbiffar med skaldjurssallad och dillslungad potatis
​Ärtsoppa med bog & köttkorv samt pannkaka med sylt och grädde

Fredag 22 februari

Fredagsbuffé

Dagens vegetarisk-fråga serveringspersonalen

 

 

 

                                              

Vår restaurang är KRAV-certifierad och har ett KRAV-märke. Detta innebär att minst 21 livsmedel alltid köps in som KRAV/EKO.