Foto: John Ljungkvist

Veckomatsedel

Konferenslunch 109:– Serveras kl. 11.00 - 13.30. Soppa, salladsbuffé och kaffe ingår.

I vår restaurang serverar vi EKO-kött och MSC-märkt fisk i den mån det finns att tillgå.

Måndag 9 december

Fläskytterfilé med rostade rotfrukter, soltorkad tomat och fetaost
Bakad rotselleri med rostade rotfrukter, soltorkad tomat och fetaost

Tisdag 10 december

Örtbakad kolja med vitvinssås och potatispuré
Indisk gryta med linser och broccoli

Onsdag 11 december

Köttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré
Bönbullar med gräddsås, lingon och potatispuré

Torsdag 12 december

Fiskgryta med vittvin, fänkål och grädde samt potatis
Ärtsoppa med köttkorv samt pannkakor med sylt och grädde 90 kr

Fredag 13 december

Fredagsbuffé

Vår restaurang är KRAV-certifierad och har ett KRAV-märke. Detta innebär att minst 21 livsmedel alltid köps in som KRAV/EKO.