Andra Hälsotek och Hälsofrämjande verksamheter

Här kan du hitta flera Hälsotek och andra hälsofrämjande verksamheter i Göteborg.

Det finns flera ställen runt om i Göteborg där du som vill kan få hjälp att hitta motivation och inspiration för en bättre hälsa. De kan heta Hälsotek, Hälsodisk eller Hälsolots och har lite olika inriktning. Där ordnas kurser, föreläsningar och olika aktiviteter för kropp och själ, oftast kostnadsfritt. Du kan hämta information och få svar på dina frågor. Vissa av dem erbjuder även enskilda samtal och hälsotester.

Andra Hälsotek eller motsvarande verksamheter i staden.

Staden är full av gratis träning. Det finns många olika sätt att komma igång. Klicka här Aktivera dig! och få tips från Idrott & förening, Göteborgs Stad.

Aktiviteter för personer som har eller har haft psykisk ohälsa Friskvårdsklubben

Vill du äta bättre, röra dig mer, sluta röka eller dricka mindre alkohol? Då är du välkommen till Levnadsvanemottagningen som erbjuder råd och samtalsstöd till dig som vill förändra dina levnadsvanor. Även du som redan har hälsosamma levnadsvanor, men vill ha stöd för att bibehålla dessa, är välkommen. Mottagningen vänder sig till vuxna (från 18 år) som bor i nordöstra Göteborg. Besöken är gratis och det behövs ingen remiss. Boka tid hos Levnadsvanemottagningen.