Hälsosamtal och fysisk aktivitet på recept (FaR)

På Hälsoteket finns möjlighet att kostnadsfritt komma på individuellt hälsosamtal och få rådgivning för att förbättra din hälsa eller komma igång med livsstilsförändring. För dig som fått fysisk aktivitet på recept (FaR) finns möjlighet att boka ett samtal med vår fysioterapeut..

 

FaR-samtal – för dig som fått fysisk aktivitet på recept

Du som har fått fysisk aktivitet på recept är välkommen till Hälsoteket för ett motiverande samtal. Tillsammans med Hälsotekets fysioterapeut förs ett samtal om vilka fysiska aktiviteter som passar dig utifrån dina förutsättningar och intressen.

Samtalet tar cirka 30 minuter och du bokar ditt samtal på hemsidan www.goteborg.se/halsoteketorgryteharlanda eller i andra hand på telefon 031-365 51 84.

15 januari–31 maj Härlanda Park, receptionen. Kålltorpsgatan 2

Kostnadsfritt.

Boka här

 

Hälsosamtal

Behöver du stöttning eller hjälp att komma vidare kring något som rör din hälsa? Oavsett om det gäller stress, levnadsvanor, sömn eller något annat är du välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal med Hälsotekets hälsoinformatör. Samtalet tar 45 minuter och det finns möjlighet att boka uppföljning.

Du bokar ditt samtal på: www.goteborg.se/halsoteketorgryteharlanda och finns det ingen tid som passar där är du välkommen att ringa på telefon 031-365 51 84.

Härlanda Park, receptionen. Kålltorpsgatan 2.

Kostnadsfritt.

Boka här

Coachande samtal

Behöver du ta beslut om en förändring i livet eller är osäker på vad du egentligen vill och behöver? Ett stödjande samtal som leder dig att se klarare, att reda ut vad som är tankar och känslor, egna och andras behov kan hjälpa gott på traven. Boka tid hos Cathy som är certifierad coach och mindfulnessinstruktör på telefon 0736-54 73 11.

Onsdagar 17 januari–23 maj

Frivilligcentralen Knuten

Kostnadsfritt.

Självhjälpsgrupper