Hälsosamtal och fysisk aktivitet på recept (FaR)

På Hälsoteket finns möjlighet att kostnadsfritt komma på individuellt hälsosamtal och få rådgivning för att förbättra din hälsa eller komma igång med livsstilsförändring. För dig som fått fysisk aktivitet på recept (FaR) finns möjlighet att boka ett samtal med vår fysioterapeut..

FaR-samtal – för dig som fått fysisk aktivitet på recept

Du som har fått fysisk aktivitet på recept är välkommen till Hälsoteket för ett motiverande samtal. Tillsammans med Hälsotekets fysioterapeut förs ett samtal om vilka fysiska aktiviteter som passar dig utifrån dina förutsättningar och intressen. Samtalet är kostnadsfritt.

Samtalet tar cirka 30 minuter och du bokar ditt samtal här!

Terminen för samtalen är mellan 15 januari–31 maj.
​Plats: Härlanda Park, receptionen. Kålltorpsgatan 2

Hälsosamtal

Behöver du stöttning eller hjälp att komma vidare kring något som rör din hälsa? Oavsett om det gäller stress, levnadsvanor, sömn eller något annat är du välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal med Hälsotekets hälsoinformatör. Samtalet tar 45 minuter och det finns möjlighet att boka uppföljning. Samtalet är kostnadsfritt

Du bokar ditt samtal här!

Härlanda Park, receptionen. Kålltorpsgatan 2.

Coachande samtal

Behöver du ta beslut om en förändring i livet eller är osäker på vad du egentligen vill och behöver? Ett stödjande samtal som leder dig att se klarare, att reda ut vad som är tankar och känslor, egna och andras behov kan hjälpa gott på traven. Samtalet är kostnadsfritt.

Boka tid hos Cathy som är certifierad coach och mindfulnessinstruktör på telefon 0736-54 73 11.

Tillgängligt perioden: 17 januari–23 maj

Plats: Frivilligcentralen Knuten