Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 14 april 2021 klockan 11:55 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 2 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Lo Birgersson

Hälsoteket Örgryte-Härlanda

Välkommen till Hälsoteket Örgryte-Härlanda!

Hälsoteket finns till för att ge dig som bor i Örgryte-Härlanda möjlighet att stärka och förbättra din hälsa. Du behöver inte ha träningsvana eller förkunskap för någon aktivitet. De flesta aktiviteterna är på dagtid, och kostnadsfria. Under våren 2021 är de flesta aktiviteterna online eller utomhus.

Aktuellt

Föreläsning: Självmedkänsla 22/4, 6/5

Publicerad 13 april 2021
Leg. Psykologerna Maja Herrnsdorf och Linnea Sidbrant brinner för att förebygga psykisk ohälsa och vill sprida sin kunskap till så många som möjligt. De välkomnar dig till två sammanhängande träffar i höst där du blir introducerad till självmedkänsla/ selfcompassion och får öva hemma.

Hälsotekets friluftsvecka, vecka 17

Publicerad 7 april 2021
Visste du att både promenadens dag och svenska friluftsdagen infaller under vecka 17 varje år? Vi vill fira genom att bjuda in till naturnära aktivitet under veckan. Samtliga aktiviteter har ett begränsat deltagarantal och vi hjälps åt att hålla tryggt avstånd. Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Gymintro på Skatås utegym: 14 april

Publicerad 23 mars 2021
Har du gått förbi Skatås utegym några gånger men inte riktigt vetat hur du kan lägga upp ett eget träningspass? Passa då på att boka in dig på en kostnadsfri gyminstruktion med instruktör ifrån Skatås motionscentrum.
${loading}