Till innehåll
Foto: Lo Birgersson

Hälsoteket Örgryte-Härlanda

Välkommen till Hälsoteket Örgryte-Härlanda!

Hälsoteket finns till för att ge dig som bor i Örgryte-Härlanda möjlighet att stärka och förbättra din hälsa. Du behöver inte ha träningsvana eller förkunskap för någon aktivitet. De flesta aktiviteterna är på dagtid, och kostnadsfria. Under vår och sommar 2021 är de flesta aktiviteterna online eller utomhus.

Aktuellt

Skogsbad

Publicerad 9 juni 2021
Tillsammans med Hälsotekets leg. fysioterapeut får du uppleva du naturen på ett enkelt och vilsamt sätt genom långsam promenad och utforskande genom sinnena. Ha gärna med sittunderlag. Föranmälan, kostnadsfritt. Följande datum: 23/6, 30/6, 7/7

Drop in: utefys och core

Publicerad 4 juni 2021
Välkommen att träna utomhus med oss i sommar. På måndagar kl 10 kan du träna Core i ett grönskande Härlanda Park, ta mig dig egen matta om du har, annars lånar vi ut. På fredagar kan du höja pulsen och stärka kroppen med ett utefys-pass på dansbanan vid Kålltorps fritidsgård, Virginsgatan 13.

Från 6 juni behöver du inte boka ditt träningspass

Publicerad 2 juni 2021
Från 6 juni behöver du inte boka ditt träningspass, eftersom restriktionena lättats. Det innebär att du är välkommen på qi gong, utefys och core utan förbokning. Du behöver fortfarande boka dig till skogsbad, frisbeegolf och samtalskurs i existentiell hälsa.
${loading}