Aktuellt

 • Program fram till jul

  Publicerad 19 november 2020
  Med anledning av de skärpta restriktionerna för att minska smittspridning av covid-19, kommer Hälsotekets verksamhet att anpassas ytterligare. Inga aktiviteter kommer att ske inomhus eller med fler än åtta deltagare. Mer info finns i bifogad pdf.
 • Inställda aktiviteter till och med 19 november

  Publicerad 3 november 2020
  På grund av skärpta råd för att bromsa smittspridningen av covid-19 flyttas många av våra aktiviteter utomhus, se information under respektive aktiviet. Några ställs tyvärr in till och med 19 november. Klicka här för att se vilka.
 • Qigong inställt hela hösten

  Publicerad 30 september 2020
  Vi hoppades att läget kring covid-19 skulle förbättras under hösten, men eftersom det inte har blivit så kommer Qigong -rörelse i stillhet inte att starta i höst.
 • Träning utomhus

  Publicerad 22 september 2020
  Med anledning av covid-19 kommer Hälsoteket i Väster att ha två träningspass i veckan utomhus hela höstterminen 2020. Träningen anpassas efter vädret, men hålls alltid utomhus. Kostnadsfritt och ingen anmälan.
 • Gymintroduktion utomhus

  Publicerad 3 september 2020
  På grund av covid -19 kommer Gymintroduktion tillsvidare erbjudas vid Ruddalens idrottscentrums utegym istället för inne på gymmet. Kontakta receptionen där när du kommer så får du hjälp. Torsdagar kl. 15-16.30
 • Vi håller öppet

  Publicerad 17 mars 2020
  Hälsoteket i Väster håller tills vidare alla aktiviteter som vanligt om inget annat meddelas här på Hälsoteket i Västers hemsida.