Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 31 mars 2021 klockan 16:34 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland gäller till 18 april. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Hälsoteket i Väster

Välkommen till Hälsoteket i Väster

Hälsoteket i Väster är en verksamhet för dig som vill skapa en bättre hälsa. Programmet har en blandning av föredrag, kurser, gruppstöd för livsstilsförändring, hälsorådgivning, kultur och fysisk aktivitet. Det krävs ingen träningsvana eller förkunskap och allt är kostnadsfritt. Fram till 18 april har vi endast rådgivning via telefon och aktiviteter online. Övriga aktiviteter startar tidigast 19 april. Se vårt tillfälliga program under rubriken Aktuellt, längst ner på sidan.

Aktuellt

Aktivitet-Vila ONLINE

Publicerad 1 april 2021
På tisdagar kl. 10.30 träffas vi på Teams för Aktivitet-Vila. Vi tränar vår kroppskännedom och prövar olika avslappningsövningar. Med mjuka rörelser tränar vi även styrka och rörlighet. Ledare: Hälsotekets fysioterapeut

Träning för nyblivna föräldrar ONLINE

Publicerad 1 april 2021
På onsdagar kl. 11.30 träffas vi på Teams och gör mjuka övningar för att stärka kroppen. Tillfället ger också möjlighet att ställa frågor till hälsovägledare eller fysioterapeut och att prata med andra föräldrar. Ledare: växelvis Hälsotekets hälsovägledare eller fysioterapeut.

Tillfälligt program

Publicerad 1 april 2021
Med anledning av de skärpta restriktionerna har Hälsoteket i Väster ett tillfälligt program. Programmet finns samlat i ett dokument här.
${loading}