Foto: Lo Birgersson

Aktiviteter för ungdomar

Här finns aktiviteter för dig som är 13 år eller äldre.

KURS

Fit for Life – för ungdomar från 13 år

En kurs som vänder sig till dig som identifierar dig som tjej och vill förändra dina levnadsvanor för att må bättre i kropp och själ. I kursen kombinerar vi prova på träning med teori om kropp och hälsa. Du behöver inte anmäla dig och du kan börja när som helst under terminen.

Måndagar X augusti - X november
Klockan 15-16.30
Angered Arena, gruppträningssalen

I samarbete med Angeredsgymnasiet

GRUPPTRÄNING

Gymcirkel- för ungdomar från 13 år

Vi testar olika träningsredskap i en gymcirkel på Hammarbadets gym. Vi gör övningar på tio olika stationer i ett bestämt tidsintervall. Det är en enkel och säker träningsform som passar alla. Du behöver inte ha tränat på gym tidigare för att delta.

Torsdagar X augusti - X december
klockan 15-16

Hammarbadet (Gymmet) Hammarkullen

Löpträning för ungdomar från 13 år

För dig som vill komma igång med din löpträning och få bättre kondition. Vi joggar, tränar löpteknik och intervaller i området omkring Angered Centrum. Passet kan anpassas efter den nivå som passar dig. Vid dåligt väder tränar vi i träningssal på Angered Arena.

I samarbete med Göteborgsvarvet erbjuds du som deltar i löpträningen en gratis startplats till Cityvarvet den X-maj.

Torsdagar X-X
klockan X-X
Samling på Angered Arena

Aktivitetskatalogen

Vill du ha mer tips om hur du kan få in mer fysisk aktivitet i din vardag? Klicka på Aktivitetskatalogen för att hitta aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. Här finns olika former av fysisk aktivitet på olika motionsanläggningar och föreningar i Göteborg. Många av aktiviteterna kan du också göra på egen hand. Alla aktiviteterna ska passa dig som är ovan vid fysisk aktivitet och träning.

Fillista